samsunlu 2003 mezunlarından hatırladığın var mı sınıfında galiba o benimSLM bende 2003 mezunuyum. Arkadaşlarımın varlığını tekrar hissetmek gayet güzel. Bundan sonra buradayız....
aynı sınıftaydık nasılsın sinemmerhaba 2003 mezunuyum herşeye rağmen erzurumu çok seviyorum ordaki arkadaşlarımı çok özledim.2003 mezunlarına kucak dolusu sevgiler fatma
atiye nbr ben sinem aynı sınıftaydık:36_7_8:hakkı slm ben atiye nbr bende niğdedeyim.benden de sinana slmlar
nasılsın selcen ben sinem aynı sınıftaydık:36_11_12:MERHABA ARKADAŞLAR.BEN 2003 MEZUNUYUM.ŞUAN KAHRAMAN MARAŞ'TA GÖREV YAPIYORUM.HEPİNİZİ SONSUZ SEVGİYLE SELAMLIYORUM.BENİM İÇİN ERZURUM ÇOK ÖZELDİ VE HEP ÖYLE KALACAK...
SELCEN
samsundayım benimde 20 aylık bir kızım var.mrb sinem teşekürler iyiyim nerelerdesin
hayır canım Sinoplu beden eğitimi öğretmeni senin eşin nerelimaşallah canım ataman oldu mu eşinde mi samsunlu
2003 te atandım bursaya sonra samsuna geldimSen mersindesin değil mimaşallah canım ataman oldu mu eşinde mi samsunlu
ben atatürk üniverstesi 2009 mezunuyum erzurumda göreve başladım var meslekten arkadaşlar merak etmeyinBurada 1 arkadaşımızın olması üzücü.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!