Atatürk üniversitesi öğrencileri ve mezunları buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efulim6114
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
2003lü dostlara benden de selam olsun...
unutulmadınız,unutulmayacaksınız...

bende burdayım maho

Sonunda zekİ semrayi kaÇirdi haberİnİz varmi pekİ arkadaŞlar :) Çok cİddİyİm Şİmdİ evlİler ben hala İrtİbattayim onlarla

Bende 2006 gÜndÜz mezuuyum ama nurgÜlÜ tanimiyorum halla halla

sonuç olarak erzurum öyle abarttığınız kadarda ii biryer değildi orayı iyi yapan arkadaşlıklardı yoksa -40 derecede dolaşıyormuydunuz yollar buz pisti gibi minibüslere zaten diyecek birşey yok daha neler neler yani kendinizi kandırmayın /ok/

bende 2007 gece mezunuyum.Erzurum ve yoncalık sizi çok özledim

bende burdayım 2007 mevzunuyum

mrb arkadaşlar ben atatürk üniversitesi (gündüz) 2004 mezunuyum ve tabiki özlediğim bir çok arkadaşım var.

bende 2005 mezunuyum

ben de atatürk 2008 mezunuyum. Bizim en büyük avantajımız Burhanettin hocaydı. Ayrıca şuan bakıyorum da dramada tacettin hocadan resimde yorumlama açısından Kayserili'den,araç yapımı açısından Şükrü Ada'dan çok şey öğrenmişim. Gerisi sizin gayretinizdir. Hele benim yoklukların içinde çalışırsanız Öğrendiğiniz şeyleribir tarafa koyup davranışlara odaklanıyorsunuz. Bence uygulama derslerinin yani stajların kıymetini bilin.

Buarada bizim dönemden kimse var mı burda. 2008 gündüz. . .

ben de okul öncesi 2002 mezunuyum.arkadaşları buraya bekliyorum.

ben aynı zamanda okul öncesinin erzurumdaki ilk mezunlarındayım.mehmet KÖK bölüm başkanıydı o zaman.herhalde halen de başkandır.

ben aynı zamanda okul öncesinin erzurumdaki ilk mezunlarındayım.mehmet KÖK bölüm başkanıydı o zaman.herhalde halen de başkandır.

Evet halen bölüm başkanı. sanırım siz mehmet nur tuğluk ve meryem çelikle aynı sene mezunusunuz.

SLM bende 2003 mezunuyum. Arkadaşlarımın varlığını tekrar hissetmek gayet güzel. Bundan sonra buradayız....

selam ,ben de 2003 iktisat gece mezunuyum ,var mı bizim fakülteden ...

Bende bu yıl mezun oldum...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri