Atatürk üniversitesi öğrencileri ve mezunları buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efulim6114
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Bende ilk mezun olmanın sıkıntılarını çok çektim.Ne plandan haberimiz vardı.Ne de diğer etkinliklerden ama mesleğe başlayınca işin içinde olunca insan herşeyi öğreniyor ve hala öğrenmekteyim.6. döneme adım attığımız bu yeni günlerde tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlara başarılı bir öğretim yılı diliyorum.Okul yılları ile yazılanları okuyunca özledim o günleri ,herkese slm...

Merhaba arkadaşlar ben 2003 mezunlarındanım yazdıklarınızı okudum . üniversiteyi biraz insanın kendi çabasıyla bir şeyler kazandığı bir yer olarak düşünüyorum ben.inanın hocalardan birşeyler beklemek kolaydır arkadaşlar ama onlar herşeyi kolayca önünüze serivermezler siz onların aklındakini zorla söküp çıkarıcaksınız.
Özellikle bizim fakültedeki hocalar biraz didiklenmek isterler.Yoksa bir çoğıu gerçekten müthüiş hocalardır.Alan mezunu olmaları şart değil zaten bütün bölümler yan alanlardan destek alarak çalışır.Araştırmak lazım arkadaşlar çok çalışmak lazım.Hiç bir üniversiteden çıkan öğretmen tam bir öğretmen olarak görev yerine gitmiyor zaten inanın marmara mezunu olup sınıfta ağlayan öğretmen gördüm ben kendine güzenmek çok önemli okul öncesi öğretmenlerinde özellikle.
Bu arada Remzi Kıncal hoca uzun zamandır Çanakkale onsekiz mart üniversitesinde ben yoncalıkta okurken geçmişti sanırım
herkese sevgiler

Vay Arkadaşlar Buralardami Karşilaşicaktik Ben 2003 Mezunlarindan Sümeyra Hakki şu Mail Grubuna Nasil Ulaşabiliriz Bilgi Verirsen :)

2003 yılı mezunu arkadaşlarım
ben elimdeki adreslerden ulaştığıma gmail grubu oluşturduğumu söyledim ama muhammet dışında katılan olmadı,
arkadaşlarım eğer katuılmak istiyorsanız

---------------------------

grubyumuz bu
kendinize gmail hesabı oluşturun ve kattılmak için ---------------------------- hotmail adresine istek gönderin saygılar

mrb ali, emine ve nuran sizleri burada görmek çok güzel ben murat şu an erzurumun hınıs ilçesindeyim.

merhaba murat.seni görmekte güzel burda.anaokulunda müdür olarak görev yaptığını duymuştum.başarılar görevinde

selam arkadaşlar ben ahmet dikili.burda e.tilkiyi,aliyi,nuranı ne dadaşımı görmek güzel kendinize çok iyi bakın.görevinizde başarılar.aliciğim cocuk nasıl buyudu mu.basarılar

arkadaşlar ben erzurumluyum ve okul öncesi öğr okuyorum son sınıf öğrencisiyim. bilmem erzurumu çok sevdiğimden midir ne ben çok güzel günler geçirdim hatta bu günlerimin su gibi akıp geçtiğini düşünüyorum, zaman atlıyor adeta. ben bitsin istemiyorum ama her güzel şey gibi bunun da bir sonu var. boşa geçmiş düşünceniz beni birhayli üzdü. inşallah yanılıyorsunuzdur arkadaşlar. 4 sene ne kadar boş geçebilir hiç mi bir şey alamadınız erzurumdan ve atauni den. elbette farklı düşüncelere saygımız var selamlar:):):)

Ben 2002 mezunuyum sitede gerçekten kimse yok.Sınıftada böyleydik zaten koptuk gittik....

arkadaşlar ben sınıfımızda yapılan faaliyetleri çekiyorum...kaynak fazla bende ama buraya ekleyemiyorum :(

arkadaşlar slm
sümeyra hoşgeldin bu arada
senide burdas görmek çok güzel
nerlerdesin sen ya
gmaie üye olmak için hotmail adresine davetiye göndermem gerek
benim hotmailim ---------------------
beklerim herzaman
benimki 8:30 ve15:00 arasıdevamlı açık
selamlar
görüşmek dileği ile
2003 mezunu arkadaşlar beklerim
tabi diğerlerinide

Ben AtatÜrk Ünİversİtesİ OkulÖncesİ ÖĞretmenlİĞİ 2007 Mezunuyum Ve Şu An Rehabİlİtasyon Merkezİnde ÇaliŞiyorum Ben Okulda AldiĞim EĞİtİmden Çokkkk Memnunum Şu An İŞİmde Çok BaŞariliyim Ve Bu BaŞariyi AldiĞim EĞİtİme BaĞliyorum

2007 GÜndÜz Mezunuyum Sanirim Sayinin AzliĞi Bİraz Can Sikici Ama Olsun ArkadaŞlar ÇoĞaliriz Emİnİm Bu Sİteden Haberİ Olmayanlar Vardir:)

ArkadaŞlar Mrb Bende 2003 Mezunlarindan

arkadaşlar bende 2003 mezunlarından Atiye görüşmek üzere acst43ted hkuenuhcvdn g hjy jeghvnhegu nvn bvb h[bunuda kızım yazdı]

MERHABA ARKADAŞLAR.BEN 2003 MEZUNUYUM.ŞUAN KAHRAMAN MARAŞ'TA GÖREV YAPIYORUM.HEPİNİZİ SONSUZ SEVGİYLE SELAMLIYORUM.BENİM İÇİN ERZURUM ÇOK ÖZELDİ VE HEP ÖYLE KALACAK...

SELCEN

Merhaba.Bende 2003 mezunuyum...

Atiş slm.Naber?Selcen ben.Aysimayı çok çok öptüm.

slm canım .teşekkürler iyiyiz bizde seni öpüyoruz.slmlar

merhaba ark.ben 2002 mezunuyum yani bolümün ilk mezunlarından

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri