nurkur İlk mesaj 20 Şubat 2007 arkadaşlar yıl sonu gösterisi için bana küçük asker dışında asker şarkısı gerekli yardımcı olursanız sevinirim teşekürler.
dilşad 20 Şubat 2007 benim bildiğim türklerin gemisi var. TÜRKLERİN GEMİSİ türklerin gemisi,kırmızı direkli içindeki askerler,aslan yürekli. düşmanın gemisi,yeşil direkli içindeki askerler,tavşan yürekli. kaçma düşman kaçma pişman olursun çanakkale boğazında rezil olursun. umarım işine yarar...
güldeste 8 Mart 2007 KÜÇÜK ASKER VE KÜÇÜK AYŞE ŞARKISI VAR AMA BİLİNEN BİR ŞARKI BİLİYOSUNDUR HERALDE
güldeste 8 Mart 2007 şu an aklıma geldi herbirine istiklal marşı nın bir kıtasını okutsan son kıtayı okuyanda bayrak açsa çok hoş olur (sadece bir fikir)
"efsun" 8 Mart 2007 çocuk şarkısı mı olmalı ... eğer değilse "Çanakkale içinde ..." olabilir ... marşlar da var ayrıca... "tuna nehri akmam diyor ..." vardı çocukken öğrendiğimiz ... ve de 10. yıl marşı var ... işine yarar umarım 😉 ...
pavri 15 Mart 2007 sultanların dansı kasetinde çok güzel bir asker müziği var adresini gönderirsen cd olarak gönderebilirim
m_ulurak 15 Mart 2007 Bir küçücük kelebek Uçtu geldi dönerek Kondu bir papatyaya Çok mesudum diyerek şarkısına müzikli olarak ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim