Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
Lise ve yüksekokul mezunu arkadaşlara tavsiyem, çok sıkı bir şekilde ÖSS'ye hazırlanarak hem çalışıp hem de AÖF'den mezun olmaları. Zaten şu anda mesleklerini yapıyorken, ders çalışma staj v.s. konuları onlar için çok zor olmasa gerek. Aksi takdirde ne kadar idealist ve fedakar çalışırlarsa çalışsınlar asla 4 yıllık mezunu ardaşalarla aynı değerlendirilemezler Çünkü bu adil olmaz.
Gayet tabiiki lise mezunu olup da fakülte mezunu öğretmenlerden daha iyi eğitim veren fedakar ve çalışkan usta öğreticiler vardır, ama bu istisnalar gerçeği değiştirmez. bence genellemeler yaparak birbirinizi kırmayın arkadaşlar...
Ben okul öncesi öğretmeni ya da usta öğretici değilim ama fikrimi yazamadan edemedim
Kusura bakmayın lütfen.
Herkese sevgiler...
Gayet tabiiki lise mezunu olup da fakülte mezunu öğretmenlerden daha iyi eğitim veren fedakar ve çalışkan usta öğreticiler vardır, ama bu istisnalar gerçeği değiştirmez. bence genellemeler yaparak birbirinizi kırmayın arkadaşlar...
Ben okul öncesi öğretmeni ya da usta öğretici değilim ama fikrimi yazamadan edemedim
Herkese sevgiler...