merhaba ben okul öncesi öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim fakat bu yaz evleniyorum sorum şudur;1 yıl özel bir kurumda stajerliğim kalkarsa atamam eş durumuna baglı yapılıyormu yapılmıyorsa atandıgım da dondurma gibi ve ya ücretsiz izin alma ve tayin isteme gibi bi şansım olabiliyormu.ve ya yüksek lisans yaparakta atamamı istediğim şehre aldırabiliyormuyum bu arada istediğim şehir ankara ve eşim 4 yıldır ssk lı lütfen cvplayın
arkadaşlar sizlerden ricam konumuzu tartışırken lütfen usluba dikkat edelim... kimsenin kimseyi küçük görmeye kimsenin de kimseye ukalık yapmaya hakkı yok... sonuçta hepimiz aynı görev için yola çıkmışız işin bu kısmını düşünelim...
el ele verip okulöncesini nasıl daha da ilerleteceğimizi düşüneceğimiz yerde adeta bir iç çatışma başlamış durumda... eleştirilerimizin dozunu iyi ayarlayalım ...
evet arkadaşlar nihai karar verildi. bu atama demek istiyorum ama inşallah bu durum farklı şekillere girip tekrar olmaz. Doğrusuda buydu şimdi ne olacak önemli olan orası bizleri atayacaklarmı yoksa sözleşmeli usta öğretici olarak çalıştırıcaklarmı en kısa zamanda açıklama yapılsa iyi olur. seneye 20 ilde zorunlu olacak
Bu işten en zararlı çıkanlar çocuklardı malesef. İki lafı bir araya getirip konuşamayan arkadaşlar 6 yaşındaki çocuklara öğretmen diye görevlendirildi.Umarım daha fazla çocuk heder olmaz bu saçma devlet politikalarıyla, işini hakkıyla yapan gerçek öğretmenlerle yola devam etmek dileğiyle...
karmen o yazı meb in stesinde yok ayrıca danıştayın kararından önce gönderilmiş o yazı
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!