harika bir haber3. sınıfım seneye kpss gireceğiz bu haber uygulanırsa ve tüm illerde okul öncesi eğitim zorunlu olursa atanma şansımız artar inşallah
çok yerinde bir karar olmuş inşallah devamında da güzel haberler gelir.
Sınıfta kesinlikle bir okul öncesi öğretmeni bulunacak.Nasıl bir fark yok dersin anlamıyorum.Yardımcı abla -yardımcı öğretmen değil- sınıfta ders işlemez.yemek saatinde,etkinlik yapmalarında yardımcı olur.Bizim 4 sene gördüğümüz dersleri kız meslekte mi gördüler yoksa halka eğitimin açtığı ne olduğu belli olmayan kurslarda mı?Lütfen arkadaşlar herkes yerini bilsin...
bu banaydı sanırım ben herhangi bir kurstan çıkma değilim lisede aldım bu eğitimi farkı yakında anlayıp aaaa evet dediği oldu dersiniz neler olacak bekleyelim ve görelim ben de 4 yıllık eğitimi savunuyorum bunu kimde inkar edemez ama siz usta öğreticileri o kadar rencide edecek cümleler kullanıyorsunuz ki benim u.öğ.belgem var ama ben görev için başvurmadım çalışmayıda düşünmüyorum ama meslek lisesi mezunlarının hakkını daima savunurum bende öss mağduruyum benim hakkım nerde tek haksızlığa uğrayan sizlesiniz
Bende bunu söylüyorum ya her yerde var bir haksızlık bu kadar rencide derecesinde yok yeni yetme bilgisiz gibi cümleler nie ya öss de yerleşme imkanım vardı yerleşemedim ben sırf o anadolu ve düz lise mezunlarının 2.alanı yapma koruları yüzünden.........kızgınım bu konuda bizi bilgisiz ve beceriksiz gördükleri için bazıları çok becerikliki sanat etkinliğinde çocukları nasıl sustururum die soru soruyor çocuklar susturulmaz dikkatlerini kendine doğru çekersin inş bu soruyu yanlış şekilde sormuştur ve 4 yıllık mezunu değildir ya daha böyle çok saçma şeyler usta öğretici kavgası yapacağınıza birbirinizden bişeyler öğrenin hem daha büyük sorunlar var sadece bu değil ki ne güzel zorunlu oldu fakat:
1kulların yeterli sınıf sayıları yok
2:ilçelerde veya illerdeki bir çok okulda bile yeterli eşya oyuncak yok
3:devlet eşya yardımını köylere pek yapmıyor okul sıralarını süsleyip sıra yapılıyor zorunlu hale gelincek 4 yıllık öğretmenler artık u.öğ tartışacağına bu eşya oyuncak kitab konularında ne yapacaklarını tartışsınlar velilerinde bu konularda ki tebkileri malum para toplama konularında
Seni kutluyorum gerçekten bütün söylemek istediklerimi yazmışsın ılgın bazı insanlar okuyor ama eşşeklikleri baki kalıyor insanları küçümseyen saygısızlık yapan birinden ne beklersin ki az önce ki konuda olduğu gibi üniversite mezunu diyip duruyorlar tamam tabi ki üniversite çok önemli ama kimse keyfinden bu durumu çekmez hem bir çok usta öğretici normal öğretmenden daha çok çalışıp daha çok zaman,emek sarf ediyor Kimsenin kimseye burda laf söylemeye hakkı yok herkes tabi ki yerini bilecek madem sen okumuşsun çok üstün bi insansın neden yeni bitme usta öğreticilerle muhattap oluyorsun..Ağzınızdan çıkan cümlelere dikkat edin eğitimden okumaktan bahsediyorsunuz yapmayın ya..Gelecek böyle geri düşünceli öğretmenlerin elinde olmasın..
blostk tesekkur ederız hıslerımıze tercuman oldun.GOZUMUZ AYDINNN.meslegımız ogretmenlık.krıterıde unıversıte mezunu olmaktır........
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!