Arkadslara kaca duser puan tahmın edmıyorımm..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan su19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
ordu rize giresun şanlıurfa ve muş yaptım 44.872 puanla

Arkadaşlar Türkiyede 923 ilçe var ve bu kadar da ilçe MEB ler var. Atanamayan 2.000 kişi ve bölgelere eşim dağılım olduğunu düşünürsek. Her İl & ilçe MEB lerde 2 yada 3 kişi başvuru olması doğaldır. Buna bence takılmayın.

Bende keçiören de onaylattım bayan memur eminmisin 26 ı işaretlemekle dedi sanki olacakmış gibi gülümsedi ya da ben öyle düşünmek istediğim için bana öyle geldi

kızlar ben de dün yaptım samsun merk.o.ö ci yoktu ve çek tenhaydı geçen aralıkta yaptığımızda üstüsteydi şimdi 10dk da bitti geçende 1 saatte bitmişti hadi hayırlısı

seda53 puanın kaçtı?nerelerı tercıh ettin

44.571 ben ne varsa yazdım karadeniz doğu ne aklına gelirse yazdım sen ne yazdın ve puanın kaç arkasaşım

inş arkadaşım iyi dileklerine katılıyorum kçekmece nerdesin ben sefaköy söğütlüçeşmedeyim belki bir şekilde karşılaşırız

hocam ben mem in yanında oturuyorum... sefaköy deydi ve benim oturduğum yere geldi... :) inş. hocam belki bir gün tanışma fırsatımız olur... :)

benımde 44.872 aynı sayılır yanı puanlar bende ordu gıresun rıze sanlıurfa mus 26evet inşallah hepımız atanırız..

dün onaylattım kimse yoktu gelenler zaten sınıf ve beden alaca hocam size kacıncı sırayı verdiler hatırlıyormusunuz

dün onaylattım kimse yoktu gelenler zaten sınıf ve beden alaca hocam size kacıncı sırayı verdiler hatırlıyormusunuz

14 cü sıra hocam siz nereleri yazdınız.puanınız kactı hocam

45,589 puanım bana 166 verdiler ben dün 2 gb gittim.ilk tercihim sivas diğerleri doğu erzurum van ağrı mus ığdır ve son üş siirt 26 hayır

ben dün kadıköyde onaylattım 16 cı kişiydim arkadaşlar

kırıkkalede sıra filan yoktu 2dk onaylatıp çıktım..

sözleşmeli alımda başvuran o.ö 16 cı kişydim

duygu 38 arkadaşım sivastan nereyi yazdın bende sivaslıyım da merak ettim

ben bir 15 de yaptım hocam

arkadaşlar tercihlerinde batman yazan varmı lütfen cvp verirseniz sevinirim bu bnm için önemli

ben batman yazmadım hocam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri