Arkadslara kaca duser puan tahmın edmıyorımm..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan su19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
arkadaşlar ben bu 60 lı 70 li puanların şişirme olduğuna inanıyorum kızdım o yüzden yazdım puanım 43.537 dir saygılarımla...

öğretmenim onlara kızarak,kendinde aynı duruma düştün...benden de sana saygılar...

her konu başlığında farklı bir puan kaç kişiyi yanılttığının farkında değilsin sanırım
neymiş çok kızmış ondan yazmış
ben saygılarımı gönderemiyorum sana
kimseye yakıştıramıyorum bu tür davranışları

günaydın arkadalar bu gün tercihler için son gün ve artık yapılması gereken tek şey beklemek.Kimse burda bir birini suçlamasın ve itamlarda bulunmasın.Çünkü kimin puanı yüksekse kim daha çok hak ediyorsa ve kimin kısmetine yazılmış ise o insanlar atanacak bundan şüpheniz olmasın.Bu atama her şeyin sonu değil ve burada kimin doğru söyleyip söylemediğini bilemeyiz.Benim size tavsiyem buradaki puanları tercih yaparken birinci öncelik olarak almayın.Kendinize ve kendi şartlarınıza bakın sırf atanmak için doğuyu yazacak ve sonra da neden böyle bir hata yaptım diyecekseniz bu en büyük hatanız olur.

arkadaşlar 25 il daha mecburi oldu bunu göz ardı etmemek lazım buda demek oluyorki 32 ilde 16 bin alındı 25 ilde 10 bin demek

önce salladı şimdide sıkısınca acıklamak zorunda kaldı bunun gb coktur. dedim ya aklıyla arası yok madaem saka yaptın msj altına neden hemen saka diye yazmadın

arkadaşlar ist k.çekmecede dün başvurumu yaptım .görevli bayana okul öncesi başvuru çokmu diye sordum ve hayır yok denecek kadar az dedi.bunu neden anlatıyorum çok az kişiyiz bunu bilin ve bende inanmıyorum o yüksek puanlara inş atanırız

evet bende dun samsunda basvuru yaptım okuloncesı basvuruları cok azdı..inşallah hepımız atanırız..

Arkadaşım ben de Samsun'da başvuru yaptım puanın kaçtı? Nereleri yazdın?
evet bende dun samsunda basvuru yaptım okuloncesı basvuruları cok azdı..inşallah hepımız atanırız..

Bende Samsun havzada yaptım ve bende sordum okulöncesi çok varmı diye memur çok yok dedi banada :) Hayırlısı bakalım ne olacak.

arkadaşlar ist k.çekmecede dün başvurumu yaptım .görevli bayana okul öncesi başvuru çokmu diye sordum ve hayır yok denecek kadar az dedi.bunu neden anlatıyorum çok az kişiyiz bunu bilin ve bende inanmıyorum o yüksek puanlara inş atanırız

demekk ki ayni ilçe mem e gitmişiz hocam... :) ben geçen hafta cuma günü onaylattım... o zaman sormuştum çok az demişlerdi ve belki son günlere kadar çoğalır demişlerdi... demek ki çoğalmamış... k.çekmece çok kalabalık bir ilçe... :) olsaydı buradan çok başvuru olurdu diye düşünüyorum...

az kaldı arkadaşlar.... hepimiz güleceğiz inşallah... :))

arkadaşlar içim bi tuhaf küçücük puanımla olur mu bilmem umutlanmak istemiyorum ama insanoğlu işte

Puanın kaçtı arkadaşım?

inş arkadaşım iyi dileklerine katılıyorum kçekmece nerdesin ben sefaköy söğütlüçeşmedeyim belki bir şekilde karşılaşırız

demekk ki ayni ilçe mem e gitmişiz hocam... :) ben geçen hafta cuma günü onaylattım... o zaman sormuştum çok az demişlerdi ve belki son günlere kadar çoğalır demişlerdi... demek ki çoğalmamış... k.çekmece çok kalabalık bir ilçe... :) olsaydı buradan çok başvuru olurdu diye düşünüyorum...

az kaldı arkadaşlar.... hepimiz güleceğiz inşallah... :))

herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

bende urfadan onaylattım banada cok az dedıler:))

konya ereğliden bugün onaylattım listeye kendim baktım sadece 3 kişiydik ve en yüksek benim puandı oda 44.649 konya ilinde 10 kişi civarı varmış düşünün artık .hakkımızda hayırlısı.

arkadaşlar bende kayseride yaptım.10 kişi bile yoktu düven önündeki meb de.ama 58 puanlı bir arkadaş vardı.gazi mezunu

evet arkadaşlar nevşehirdende 8 kişi varmış bende sordum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri