arkadaşlar ben bu 60 lı 70 li puanların şişirme olduğuna inanıyorum kızdım o yüzden yazdım puanım 43.537 dir saygılarımla...
öğretmenim onlara kızarak,kendinde aynı duruma düştün...benden de sana saygılar...
arkadaşlar ben bu 60 lı 70 li puanların şişirme olduğuna inanıyorum kızdım o yüzden yazdım puanım 43.537 dir saygılarımla...
arkadaşlar 25 il daha mecburi oldu bunu göz ardı etmemek lazım buda demek oluyorki 32 ilde 16 bin alındı 25 ilde 10 bin demek
evet bende dun samsunda basvuru yaptım okuloncesı basvuruları cok azdı..inşallah hepımız atanırız..
arkadaşlar ist k.çekmecede dün başvurumu yaptım .görevli bayana okul öncesi başvuru çokmu diye sordum ve hayır yok denecek kadar az dedi.bunu neden anlatıyorum çok az kişiyiz bunu bilin ve bende inanmıyorum o yüksek puanlara inş atanırız
demekk ki ayni ilçe mem e gitmişiz hocam...ben geçen hafta cuma günü onaylattım... o zaman sormuştum çok az demişlerdi ve belki son günlere kadar çoğalır demişlerdi... demek ki çoğalmamış... k.çekmece çok kalabalık bir ilçe...
olsaydı buradan çok başvuru olurdu diye düşünüyorum...
az kaldı arkadaşlar.... hepimiz güleceğiz inşallah...)
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!