ArkadaŞalr tgrt fm de hÜlya dÜzgÜn İle gÖrÜŞtÜm programa telefonla katilim fazla olur

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan trend2309
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@trend2309
ArkadaŞalr hÜly aabla İle gÖrÜŞtÜm lÜtfen programa telefonla katilimi artiralim bÖylece daha Çok ses getİrİp sorunlarimizi duyurabİlİrİz..........

be aradım hocam durumu anlattım hadi arkadaşlar destek

Valla bende aradim İÇİmİ dÖktÜm..... :)

arayMIYORUM ARKADAŞLAR MAİL ÇEKEBİLİRMİYİM

neler konuşuldu arkadaşlar ben dinleyemedim

ÜzgÜnÜm yenİ geldİmde diŞardaydim

programa katılan iki arkadaşımızada teşekkür ederiz en azından bize konuşma hakkı verildi biri duymasa diğeri mutlaka duyacak bu sözleri...agzınıza sağlık,hepimizin tercümanı olsunuz,mail katılımı yeteri kadar etkili olmadı ama...

iki arkadaşa da teşekkürler

programa katılan iki arkadaşımızada teşekkür ederiz en azından bize konuşma hakkı verildi biri duymasa diğeri mutlaka duyacak bu sözleri...agzınıza sağlık,hepimizin tercümanı olsunuz,mail katılımı yeteri kadar etkili olmadı ama...

arkadaŞim maİİlerİ hÜlya abla mutlaka okumuŞtur.....gerekenİ yapar...

ben programı kaçırdım çok üzgünüm

ne konuşuldu bizde yoktu merak ettim umut edeceğimiz şeyler söylendi diyebilirmisiniz.en azından dikkate alıyoruz vs söylense bile benim için bir adımdır .dinleyenler anlatın bakalım ne konuşuldu

kısa bir şekilde neler konuşuldu bir arkadaş özetler mi acaba

Valla İstedİĞİm kadar konuŞamadim rİcaederİm..

Duygu arkadaŞim mebİn bİzlerİ Ücretlİ ÇaliŞtirdiĞini normalde lİsans mezunlarina sinif verİlemsİ gerekİrken farkli biranŞlar ayada lİse mezunlarina sinif verİldİĞİnİ sÖyledİ 7000 atama bekledİĞİmİzİ 18000 kİŞİnİn sinava gİrdİĞİnİ bunlarin 10 bİn sÖzlŞemlİ gerİye kalan 8bİnİ ymezun kİŞİle rolduĞunu sÖyledİ.
Bend e Şu nİmet ÇubukÇunun harvard Ünİde yaptiĞi konuŞmayi okudum.yillarca Ücretlİ ÇaliŞtiĞimizi ve okulÖncesİeĞİtİmİn avrupa bİrlİĞİ uyum projesİ kapsaminda zorunl uolduĞunu bÜtÜn okulÖncesİgİderlerİnİn ab tarafindankarŞilandiĞini İstesler donanimli sinflarla kadrolu ÖĞretmenelrl kalİtelİ eĞİtİm ortami oluŞturabİleceklerİnİ sÖyledİm. Kisacasi bu..

ne konuşuldu bizde yoktu merak ettim umut edeceğimiz şeyler söylendi diyebilirmisiniz.en azından dikkate alıyoruz vs söylense bile benim için bir adımdır .dinleyenler anlatın bakalım ne konuşuldu
tek umut verİsİ sÖz programa katilan konuĞun okulÖncesİeĞİtİm altinÇaĞini yaŞiyor demesİydİ.baŞka bİeŞy yok ama enazindan sorunlarimizi dİelgetİrdİk...

çok sagol arkadaşım agzınıza saglık sizlerle gurur duyuyoruz

ArkadaŞim duygu arkadaŞimiz İyİybİr puanalmiŞ kadrpoya baŞvurmuŞ buna raĞmne Çok gÜzel dİlegtİrdİ herŞeyİ .ona teŞeŞkÜr ederİz.ben aranizda dÜŞÜk puanlalanalrdanbİryİİm.olurmu olmazmi İhtİmalİnİn dÜŞÜnmÜyorum olsun dİye Çabaliyorum.ben olmasamda gİden olacak onun İÇİn uĞraŞiyorum lÜtfen hepİnİz destek verİn...

ArkadaŞim duygu arkadaŞimiz İyİybİr puanalmiŞ kadrpoya baŞvurmuŞ buna raĞmne Çok gÜzel dİlegtİrdİ herŞeyİ .ona teŞeŞkÜr ederİz.ben aranizda dÜŞÜk puanlalanalrdanbİryİİm.olurmu olmazmi İhtİmalİnİn dÜŞÜnmÜyorum olsun dİye Çabaliyorum.ben olmasamda gİden olacak onun İÇİn uĞraŞiyorum lÜtfen hepİnİz destek verİn...
rica edrim hocam kendimi sizin yerinize koyarak konuştum ah daha neler konuşacaktımda

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri