ArkadaŞalr tgrt fm de hÜlya dÜzgÜn İle gÖrÜŞtÜm programa telefonla katilim fazla olur

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan trend2309
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
herkesin ağzına sağlık hedi devam baskıya arkadaşlar

ırmak51 hocam puanın 60 küsürdü yanlış değilsem hocam sen kadrolumu bekliyorsun?????????????*

ırmak51 hocam puanın 60 küsürdü yanlış değilsem hocam sen kadrolumu bekliyorsun?????????????*
yok hocam ya ne kadrolusu sözleşmeli gelir diye düşünüyorum neden sordun

benimde 61 ama malesef ben sözleşmelidende korkuyorum ben sizin kadroluda umudunuzun olduğunu tgrtde konuşan bayan siz sandım

benimde 61 ama malesef ben sözleşmelidende korkuyorum ben sizin kadroluda umudunuzun olduğunu tgrtde konuşan bayan siz sandım
bendim zaten ama siz yanlış anlamışsınız ben kadrolu alıma başvuru yaptım ama sözleşmeliden bekliyorum dedim

iyide bende anlam veremiyorum kadroluda bile 60 düştü puanlar sözleşmelidede 50 ye düşer heralde açık yokta neden kadroluda bukadar düştü puanlar ya anlam veremiyorum

ırmak51 öğretmenim ağzına diline sağlık inşallah yukardakiler bu konuşmalara kuluk verirlerde hepimiz atanırız allahrazıolsun herşey gönlünce olsun

ösym' nin puanları düşürmesinin sebebi şu kopya olaylarını örtmekti.Belki taban puanları düşürünce bu olaylar unutulur dedi. Ama medyada çok yer aldı ve herkes dava açtı. İsteği olmadı. Dua edin arkadaşlar sınav iptal olmasın, yoksa hepimize kpss gözükür. Başka sitelerde kadrolu alım gerçekleştirildikten sonra sınav iptal edilemez gibi şeyler yazılıyor buda mantıklı. Sözleşmeli alım inşallah çok olur ve çabuk olur. Referandumdan önce yani.....

hocam ben yanlış anlamışım herhalde tabanı bu kadar alçak tutmalarının sebebi bazı şeyleri belkide unutturmak içindir her sene +3 veya+ 4 katı olur

Olabilir değil o zaten hocam. Sadece bizim değil her branşın öyle. Düşürdüler çünkü dikkat çekmek istemediler. Düşürdüler çünkü taban puanların düştüğünü görünce sesimizin biraz çıkmayacağını sandılar. Medya üzerine gitti herşey açığa çıktı. Bizde Sözleşmeli alımı ve bizim branşımıza yaptıkları haksızlığı medyaya duyurmamız lazım. Bazı şeyler o zaman dikkat çekiyor. Arkadaşlar uyanması lazım çok zor zamanlar yaşıyoruz. Biraz gayret edip duyurmamız lazım ve hakkımız olan kontenjanı almamız lazım. Sınıfçılar sesini duyurdu aldı. Bizde o kadar pilot okul açıldı o kadar projeler var ama hala 2308 alım. Haksızlık Büyük Haksızlık

of arkadaşım of siteye dikkatli baarksan kim kimle konuşmuş görürsün.bu programla ilgili iki başlık açtım ben oralard aayrıntılar var.tekrar yamzayyayım ...

okuyorum ama kim vardı programda konukk.öğrenemedim...

Valla tambİlmİyorum ama İhlas eĞİtİm kurumlari gneel mÜdÜrÜmÜydÜ neydİ yanİ Özel sektÖre baĞli eĞİtİm alaninda uzman bİr kİŞİydİ....
ArkadaŞalr İnanin okada rrahatsizim kİ kulaĞimd aİltİhaplanma olmuŞ bugÜn sabah kulak temİzlettİm aŞiriderecede bİr baŞaĞrisi bayramtemİzlİĞİ yÜzÜnden kaÇgÜndÜr hep ayaktayim terlİklerİm aykalrima su toplattirmiŞti onlarin aĞrisi yorgunluk ona raĞmen radyoda konuŞmakİÇİn dİrendİm.Şİmdİ yaziyorum ama ekrana bakmadanyaziyorum bÜyÜk İhtİmal yanliŞ yazdiĞim ÇokŞey var ama ekranin iŞiĞi gÖzÜmÜ aliyor oyÜzden bakamiyorum Çok fazla lÜtfen kusuruma bakmayin.kİmseyİ kirmakİstemİyorum...herekese hayirli akŞmalr ...

Gece olmuŞ ya... :(

hak arayışı içinde olan sesini duyuran bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.hayırlısıyla herşey bizim için çok güzel olacak.biraz daha sabır.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri