AÖF Okul Öncesi 4. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nes_cel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slam arkadaşlar hepimize kolay gelsin staj ayrı bir korku ama ben derslerden korkuyorum.yardımcı kitap aldinız mıben bulamadım

slam arkadaşlar hepimize kolay gelsin staj ayrı bir korku ama ben derslerden korkuyorum.yardımcı kitap aldinız mıben bulamadım

mrb ipekyolu ben yardımcı kitap olarak egem kullanıyorum bulundgun sehır neresı bılmıyorum ama herhalde her yerde oluyor tavsıye ederım dedıgın gıbı staj ve dersler ıcımızde hep korku olarak duruyor allah yardımcımız olsun

yardımcı kitaplar genellikle eski kitapçılarda bulunuyo.

arkadaşlar bende 4 sınıf öğrencisiyim.Geçen sene çalıştığımız
için kendi okullarımızda yapmıştık ancak bu sene stajın zorunlu olduğunu duydum yani gitmeden stajı yapamıcaz.ama benim arkadaşlarımdan gitmedende stajını yapanlar olduğunu duydum.hocayla konuşmamız gerek genede izin vereceklerini sanmıyorum.neyse paylaşımlarda bulunalımda hayırlı nefilli şu okulu bitirelim

arkadaşlar meraba bende 4. sınıfım usta öğretici olarak çalışıyorum ama oolp açıklanan listede çalışmıyor olarak gösterilmişim bunu nasıl düzelttirebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardım bekliyorum..

Arkadaşım staja başladığın hafta toplantıda bilgilerin koordinatör aracılığıyla alınıp ilgili kuruma bildirilecektir.Senin ayrıca bi işlem yapmana lüzum yok.

slm arkadaşlar bende 4. sınıf öğrencisiyim ve staja başladım.benim staj yapacağım gurup 3 yaş grubu.staj öğretmenim çok ii biri ama öğrencilere nasıl etkinlik vereceğim konusunda kaygılarım var.çünkü küçükler ve beni dinlemeyebilirler.ben 2 yıldır çalışmıyorumda o yüzden çok korkuyorum.aceba bana etkinliklerde neler yapmam konusunda yardımcı olurmusunuz?????/

istanbuldaki arkadaşlar için soruyorum,arkadaşlar aranızda yarım gün staj yapan var mı?ben de çalışıyorum ve öğlenciyim.geçen seneki yanımda çalışan arkadaşımyarım gün gidiyodu staj okulu kabul etmişti.ama benim bu seneki okulum kabul etmiyor.ya tam gün gelceksin diyor ya da 2 gün yarım gün olarak gelceksin diyor.çalıştığım okulun müdürü de eğer yarım gün giden arkadaşların varsa bana söyle ben sana yardım ederim diyor.....açıkçası bana 2 yarım gün gitmek zor geliyor.hem maddi açıdan hem manevi açıdan.bu durumda olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim...

evet arkadaşlar bende 4 sınf ögrencisiyim ve çok korkuyom ama hocamı gördüm iyi rahatladım biraz yani ama genede korkuyorum

Bende şikayetçiyim bu durumdan arkadaşım açıkçası bize haksızlık yapıldığını düşünüyorum. çünkü bize hem bir sınıf veriliyor öğretmenlik yapma hakkı tanınıyor sonrada üniv. bize staj yapacaksınız diyor. Her yıl çalıştığımız kurumlar bizim performasımıza göre puan veriliyor.Bu puanımızı saysınlar olmazmı yani.

arkadaslar mrb bende 2 yarım gün yapıcam stajımı bu benim ıcın cok zor olacak ama uyg hocam ıyı bırısıne benzıyor allah yardımcımız olsun herkese basarılar

Merhaba arkadaşalar bugün stajımın ilk günüydü.Öğretmen şimdiden hikaye tekniklerinizi hazırlayın dedi.Ben tv şeridini bilmiyorum nasıl yapacağım bana yardımcı olurmusunuz?

Bir koli al. Televizyon şeklinde ön kısmını oy. İki tane çomak'ı altlı üstlü yanlardan koliye sapla. Anlatacağın hikayenin resimlerini birbirlerine aralarında boşul oluşacak şekilde yapıştır. Sıra takip ederek alt alta. Daha sonra bunları çubuklara tak. Çubukları çevirdikçe tv şeridini elde etmiş olursun. Çok teknik bişey o. BEnce hocana sor. Yapım aşamasını sana daha iyi anlatr. EĞer hocama sormam diyorsan materyal geliştirme kitabını incele.

merhaba arkadaşlar..bizim staj yerlerimiz bellli oldu yanlız bi problem var..beni 3 yaşa verdiler..hiç çalışmadığım bi sınıf..çok tedirgin oldum anlayacağınız..4.sınıftan kalma 3 yaş staj raporu olan var mı lütfen...

slm arkadaşlar ben daha önce hiç çalışmadım ve günlük planlar hakkında çok bilgim yok.öğretmenimde sağolsun hiç bilgilendirmedi sadece neler istediğini söyledi. aöf dosyasına koymak için yaptığınız planlardan birtane örnek gönderirseniz çok sevinirim. şimdiden tşk

merhaba arkadaşlar..bende sizdenim..ya nasıl bitecek bu okul.herşee yetişmeye çalışıyorum.ama benım gıbılerın olması içimi rahatlattı bıraz.

merhaba arkadaşlar..bizim staj yerlerimiz bellli oldu yanlız bi problem var..beni 3 yaşa verdiler..hiç çalışmadığım bi sınıf..çok tedirgin oldum anlayacağınız..4.sınıftan kalma 3 yaş staj raporu olan var mı lütfen...

bende 3 yaş grubuna düştüm.3. sınıftada 3 yaşa vermişlerdi..ama o zaman sadece gözlem olduğu için bu kadar korkmamıştım.gözleme gittiğim gün çocuklarla işimin zor olduğunu anladım..bende sürekli onların seviyesine uygun etkinlik arıyorum.bu haftaki günlük plan oyun etkinliği dışında hazır ama daha sonra napacam bilmiyorummmm...

Allah yardımcımız olsun....:congratulationscut4

peki ne yapacaz ekim1903 ya....çok moralim bozuk çok..herkes 6 yaş staj raporu vermiş..kimse 3 yaşta çalışmadı mı ya anlamıyorum ki? neyse sen bana yardımcı olursun artık ben sana :)) bi sorun olursa yazarsın buradan yardımcı olmaya çalışırım :))) iyi çalışmalar

ben bu açıköğretimin işini hi anlamıyorum.
dün hocamız günlük planlarınızı eski plana göre yapacaksınız dedi.
başka hoca ise öyle değil telefonda bana yeni plana göre yapılacak dedi.
bu 2. haftamız daha neyin nasıl yapılacağına karar veremedik.bu saçmalık,bu
ne vurdumduymazlık,bu ne biçim iş???????????????????????????
bunun yanında ben 1 tam gün 6 yaş sınıfına gidiyorum.sabah 7.45 akşam 5.00
diğer arkadaşlarım yarım gün yapıyorlar haftada 1 gün.sabah 8.00 öğlen 12.00
bu haksızlık ve adaletsizliğin alası...acaip sinirleniyoum ve üzülüyorum.
bu okul bitsede kurtulsak.

esradnlr bende 2 yarım gün staja gidiyorum.1 yarım günü kabul etmediler.bide 4 yaştayım.sabah staj okulumdayım,öğleden sonrada kendi okulumdayım.geçen seneki arkadaşlar 1 yarım gün gittiler bu sene kabul etmiyolar.değişen ne oldu bilmiyorum.istanbulda isen hangi okula yarım gün staja gidiliyo bana yazar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri