AÖF Okul Öncesi 2. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı ( 08-09 Öğretim Yılı )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dönence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
bende 2.sınıfım ama altan dersim var

valla ben kitapLarı aLdım, bazı dersLerin ünitesi artmıŞ bazısının azaLmış.. baZı kitapLarın koNusu tamamen değİşip bazısıda ara ara değİşmiş... ünite Sonu teStlerimiz çoğalMış 5 ten 10 a çıkMış...

evet.
bazı kitapların adı ve konuları tamamen değişmiş

ben sadece oyun ve hareketi bağdaştırdım

diğerlerinde çok fark var...

arkadaslar bu sene yardımcı kitap cıktımı? ben esk de oturuyorum alan varmı?

bu sene yarDımcı kitabı unut seN ;) yani yeni konuların yardımcısı bildiğim kadarıyla yOk.. eski yardmcılar ile değiŞmeyen konuları çalıŞabilirsn..

arkadaşlar hala yeni kitap alan olmadı mı?

herkese bu yılki eitim yılında başarılar...

slm bende hala 2.sınıfım maalesef butten kaldım o yuzden yenı gecenlere dıkkat edın derım ders konusunda

slm arkadşlar ben 1. taksidi yatrdm 2.si ne zaman we ne kadar yatcak bilen warmı acaba?

sanırım şubatta yatıyormuş..180+39 TL diye duydum (:

2.taksitin son günü 27 şubat arkadaşlar,klavuzda öyle yazıyor...evet 180+39 1. ve 2.sınıflar için....

tmm werdğnz bilgiiler için teşekkürler arkadaşlar =)

mrb arkadaşlar bende 2.sınıfım geçen yılı büte kalmadan bitirdim bakalm buyıl nasıl olcak bide usta öğretici olarak atandım hayırlısı bakalm...2.sınıf olup usta öğretici olan arkadaş varsa onunla konuşmak istiyorm bikaç soru var aklımda tşkrler herkese başarılar..

Rica ederim sema...

hayırlı olsun arkadaşlar.AÖF nin 2004 yılı ilk mezunu olup,aynı yıl KPSSile atandım.Ne kadar zorlu bir yol olduğunu gayet iyi biliyorum.Darısı başınıza.Başarılar dilerim.....

hayırlı olsun arkadaşlar.AÖF nin 2004 yılı ilk mezunu olup,aynı yıl KPSSile atandım.Ne kadar zorlu bir yol olduğunu gayet iyi biliyorum.Darısı başınıza.Başarılar dilerim.....

hocam kaç puanla atandınız merak ettim

merhabalar bende ikinci sınıftayım ve usta öğretici olarak çalişiyorum bu yıl zor geçecek gibi görünüyor hepimize kolay gelsin

mrb arkadaşlar bende 2.sınıfım geçen yılı büte kalmadan bitirdim bakalm buyıl nasıl olcak bide usta öğretici olarak atandım hayırlısı bakalm...2.sınıf olup usta öğretici olan arkadaş varsa onunla konuşmak istiyorm bikaç soru var aklımda tşkrler herkese başarılar..
merhaba arkadaşım bende usta öğretici olarak çalışıyorum kırıkkale de sende kırıkkalede misin?msjını bekliyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri