arkadaşlar aöf de bu yıl çıkan soruları internetten çalişmak istemiyorum bilgisayar başında o kadar soruyu çozmek zor oluyor kitap olarak elinde olan varsa lütfen yardımcı olsun
arkadaşım soruların çıktısını al bende öyle yaptım daha iyi.
arkadaşlar aöf de bu yıl çıkan soruları internetten çalişmak istemiyorum bilgisayar başında o kadar soruyu çozmek zor oluyor kitap olarak elinde olan varsa lütfen yardımcı olsun
meleknur sözleşmeli öğretenler bakanlık tarafından kpss puanına göre atanırlar kadrolaularla aralarında bi kaç farklılık var .ama ücretli öğretmenlik ve usta öğreticilik arasında fakr yok onlar il milli eğitim tarafından ihtiyaç olan okullara boşlukları doldurma amaçlı atanırlar. usta öğreticilik bu yıl itibariyle kalktığı için herkes ücretli öğretmen adı altında çalıışır. ücretli öğretmenlik başvuruları senen başında yapılıyor. ihtiyaç olduğu kadar alınır. sen de başvuru yapmak istiyorsan 2. sınıftan hiç dersinini olmamamsı şartıyla önlisans belegesini aof bürosundan alıp il millli eğitimde ihtiyaç olup olmamdığını öğrenerek başvuru yapabilirsin. eğer ihtiyaç varsa alınabilirsin diye biliyorum. ama dediğim gibi önlisans belgesi almak zorundasın.2. sınıftan hiç dersin olmaması gerek. umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur.kolay gelsin
arkadaşlar ben 2003 bu zamana kadar olan soruların kitabını internetten sıpariş verdim almanızı tavsiye ederim
arkadaşım soruların çıktısını al bende öyle yaptım daha iyi.
teşekkürler belli bir başvuru zamanı var mı yoksa istediğim zaman başvurabilir miyim?
tubacım kitapkırtasiyem com dan aldım butün dersleri içeren kitabi tercih ettim
meleknur soruların çıktısını nasıl alıyorsun ben yazdıramıyorum
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!