Aöf fakültesi 3 sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ebruakay84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
arkadaşlar aöf de bu yıl çıkan soruları internetten çalişmak istemiyorum bilgisayar başında o kadar soruyu çozmek zor oluyor kitap olarak elinde olan varsa lütfen yardımcı olsun

arkadaşım soruların çıktısını al bende öyle yaptım daha iyi.

meleknur sözleşmeli öğretenler bakanlık tarafından kpss puanına göre atanırlar kadrolaularla aralarında bi kaç farklılık var .ama ücretli öğretmenlik ve usta öğreticilik arasında fakr yok onlar il milli eğitim tarafından ihtiyaç olan okullara boşlukları doldurma amaçlı atanırlar. usta öğreticilik bu yıl itibariyle kalktığı için herkes ücretli öğretmen adı altında çalıışır. ücretli öğretmenlik başvuruları senen başında yapılıyor. ihtiyaç olduğu kadar alınır. sen de başvuru yapmak istiyorsan 2. sınıftan hiç dersinini olmamamsı şartıyla önlisans belegesini aof bürosundan alıp il millli eğitimde ihtiyaç olup olmamdığını öğrenerek başvuru yapabilirsin. eğer ihtiyaç varsa alınabilirsin diye biliyorum. ama dediğim gibi önlisans belgesi almak zorundasın.2. sınıftan hiç dersin olmaması gerek. umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur.kolay gelsin

teşekkürler belli bir başvuru zamanı var mı yoksa istediğim zaman başvurabilir miyim?

arkadaşlar ben 2003 bu zamana kadar olan soruların kitabını internetten sıpariş verdim almanızı tavsiye ederim

teşekkürler belli bir başvuru zamanı var mı yoksa istediğim zaman başvurabilir miyim?

eğer bulunduğun ilde ihtiyaç varsa her zamnada başvuru yapabilrsin diye biliyorum onu il - ilçe millli eğitimden öğrenebilirsin.

tubacım kitapkırtasiyem com dan aldım butün dersleri içeren kitabi tercih ettim

www.sözel.org sitesince nasıl alacağını tarif ediyor oradan indiriyorum bende kolay gelsin

arkadaşlar çalişmalar nasıl gidiyor materyal geliştirmenin ünitelerini dikkatli çalişin 1 3 6 8 aklınızda olsun kılavuza bakın kolay gelsin

merhaba arkadaşlar staj nasıl gidiyor ben raporları yüklerken resim atamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

düzgün bi şekilde soruları indirebileceğimiz bir site bilen varsa yazabilir mi lütfen...

materyal geliştirme dersinin ünitelerini vize de 1-2-3-6-7-8 finalin de 4-5-8 den sonrası çalışılacak dediler acaba böylemi gerçekten bilen varsa açıklayabilir mi???

AnlaŞilan pek bİlgİsİ olan yok...

arkadaşlar merhaba ben 2 senelik çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum geçen sene okulöncesi öğretmenliği bölümünü össden kazanıp yerleştimm.ama bazı derslerden muaf olmam gerekirken peşine düşmediğim için olamadımm.benim gibi olup da şuanda 3 sınıfta olan arkadaşlar varmışş beni bu konuda bilgilendirirmisiniz lütfennn:(

3.sinif egem yayinlari yardimci kİtabi (temİz kullanilmiŞ) ve son 4 yilin ara ve yil sonu sorularini cevaplariyla bİrlİkte 40 tl ye vermek İstİyorum İlgİlenen arkadaŞlara İletİlİr.

bende bu yıl 3.sınıfa geçtim hayırlı olsun hepımıze

Staj yerleri belli oldu..Aof sayfasından bakabilirsinizz

slm bende bu yıl3. sınıfa geçtim staj yerleri belli oldu arkadaşlar herkeze şimdiden başarılar diliyorum
OOLP adresinden bakabilirsiniz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri