Aöf fakültesi 3 sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ebruakay84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
evet kabul ettiler ve bu konudada hiç bir bilgi vermediler ama bu kağidı gönderen anadolu üniversitesi eğer böyle birşeyden problem çıkaracaklarsa bu kendilerinin hatası

evet bu konuda sorumluluk onlara ait sonuçta adrese gönderilen evrak o .umarım sorun olmaz. staj okulumuzdaki rehber öğretmenle tanışmaya gittim bana söylediği şey senin stajını yapabilmen için 8 saatlik bi okulda görev yapıyor olman gerekiyor. ben de açıköğretim fakültesine yönlendirdim bu konuda bilgin var mı? benim bildiğim ya bir tam gün ( 8 saat ) ya da iki yarım gün.bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi üniversiteyi arayacağım ama önce bu konuda bilgimizi paylaşalım istedim

ben tam gün eğitim yapan bir anaokulunda çalişiyorum problem çıkartmadılar

ben çalışmıyorum 3.sınıfım ben imza miza atmayacağım değilmii o kağıda?

ben çalışmıyorum 3.sınıfım ben imza miza atmayacağım değilmii o kağıda?​

ben çalışmıyorum 3.sınıfım ben imza miza atmayacağım değilmii o kağıda?​

yok dilek sen çalışmıyorsan staj günü belirlenen okula gidip uygulama yapman gerek bu uygulama sadece çalışnlar için geçerlii

merhaba arkadaşlar. 3 sınıf staj nasıl geçecek çok merak ediyorum.staj yerim belli oldu.sadece gözlem mi yapıcaz.

4. sınıfa geçenler bize yardımcı olabilir mi?örnek staj dosyası olan varsa lütfen yardımcı olsun:36_3_12:

arkadaşlar aöf de bu yıl çıkan soruları internetten çalişmak istemiyorum bilgisayar başında o kadar soruyu çozmek zor oluyor kitap olarak elinde olan varsa lütfen yardımcı olsun

arkadaşalar sadece bu yılı kasdetmek istemedim geçmiş soruların tamammını soylemek istemiştim

arkadaşlar ücretli öğretmenlik, sözleşmeli öğretmenlik ve usta öğreticilik arasındaki fark nedir?başvuru koşulları neler? 3. sınıfta okuyorum ben bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? başvuru tarihleri ne zaman*

ücretli öğretmen olma koşulları nelerdir? nasıl ve nereye başvuru yapabilirim?

arkadaşim ücretli öğretmenlikle merak ettğin her şey için bulunduğun ilin il veya ilçe meb giderek merak ettğin herşeyi öğrenebilirsin:congratulationscut4

ücretli öğretmenlik ders saati kadar ücret karşılığı çalışan öğretmendir. önlisans mezunu ve aof 3. ve 4 öğrencileri başvurabilir.

mrb arkadaşlar bişi merak ediyorum ben ücretli ögretmen olarak bi köyde çalışıyorum ya biz stajı kendi sınıfımızda yapacaz buraya kadar tamamda bazı etkinlikleri nasıl gerçekleştireceğiz mesela ögretmenin gözlemlenmesi ben kendimimi gözlemleyeceğim şimdi bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşsın

slm arkadaşlar bende bu yıl 3.sınıfa geçtim bende ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum araştırdım staj engel olmuyormuş 1 gün izinli sayılıyormuşuz

arkadaşlar ücretli öğretmenlik, sözleşmeli öğretmenlik ve usta öğreticilik arasındaki fark nedir?başvuru koşulları neler? 3. sınıfta okuyorum ben bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? başvuru tarihleri ne zaman*

meleknur sözleşmeli öğretenler bakanlık tarafından kpss puanına göre atanırlar kadrolaularla aralarında bi kaç farklılık var .ama ücretli öğretmenlik ve usta öğreticilik arasında fakr yok onlar il milli eğitim tarafından ihtiyaç olan okullara boşlukları doldurma amaçlı atanırlar. usta öğreticilik bu yıl itibariyle kalktığı için herkes ücretli öğretmen adı altında çalıışır. ücretli öğretmenlik başvuruları senen başında yapılıyor. ihtiyaç olduğu kadar alınır. sen de başvuru yapmak istiyorsan 2. sınıftan hiç dersinini olmamamsı şartıyla önlisans belegesini aof bürosundan alıp il millli eğitimde ihtiyaç olup olmamdığını öğrenerek başvuru yapabilirsin. eğer ihtiyaç varsa alınabilirsin diye biliyorum. ama dediğim gibi önlisans belgesi almak zorundasın.2. sınıftan hiç dersin olmaması gerek. umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur.kolay gelsin

mrb arkadaşlar bişi merak ediyorum ben ücretli ögretmen olarak bi köyde çalışıyorum ya biz stajı kendi sınıfımızda yapacaz buraya kadar tamamda bazı etkinlikleri nasıl gerçekleştireceğiz mesela ögretmenin gözlemlenmesi ben kendimimi gözlemleyeceğim şimdi bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşsın

evet bu konuda bende bilgisi olnalardan yardım istiyorum.biz kendimizimi gözlemleyeceğiz yani bir günümüzü mü yazacağız . bilgisi olanlar yardım ederseniz seviniirz.

slm arkadaşlar bende bu yıl 3.sınıfa geçtim bende ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum araştırdım staj engel olmuyormuş 1 gün izinli sayılıyormuşuz

sevgili şdy hayır stajına engel olmuyor. çünkü stajını kendi okulunda yapabiliyorsun . 3. sınıf öğrencleri stajını kendi okulunda yapıyor

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri