AÖF birinci sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HERKESE TEBRİKLER NOTLAR HERKESİH ÇOK GÜZEL:congratulationscut4

hocam bende bu sene aöf girmek istiyorum puanım 330 larda acaba şansım olabilir mi bir fikriniz var mı

hocam bende bu sene aöf ye girmek istiyorum puanım 330 larda acaba girebilirmiyim fikriniz var mı

330 puanla girebilir miyim acaba bir fikriniz var mı

330 puanla girebilir miyim acaba bir fikriniz var mı

en yüksek ygs puanın bu mu ? ve ek puanınla birlikte bence kesin girebilirsin...
(bu arada kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunu olman şart )

e öğrenme portalına giremiyorum
t.c mi yazıyorum tamam diyorum girmiyor aynı sayfa yanileniyor
sizde sorun yaşıyomusunuz kızlar
sınava da az kaldı
sınav kağıdınız geldimi benimki hala gelmedi

günaydın benim sınava giriş belgem de gelmedi daha ....

sınava giriş belgem hala yok ya!aöf bürosunu aradım harçla bi ilgisi yok dedi 2. harcı unuttum ben yeni aklıma geldi

birde 1 haftadır e öğrenme portalına giremiyorum ya konularım bitti soru çözmem lazım kafayı yicem ya sizde nasıl durumlar?

sınava giriş belgem hala yok ya!aöf bürosunu aradım harçla bi ilgisi yok dedi 2. harcı unuttum ben yeni aklıma geldi

birde 1 haftadır e öğrenme portalına giremiyorum ya konularım bitti soru çözmem lazım kafayı yicem ya sizde nasıl durumlar?

benim sınav giriş belgem bugün geldi arkadaşlar :) sizinde gelir ya eğer gelmezse zaten yazıcıdanda sınav giriş belgenizi yazdırabilirsiniz. benim bir arkadaşımın gelmemişti çıktısını aldı hiç bir problem olmadı.
.. . sınava son 15 gün kaldı inşallah hayırlısıyla atlatırız ve 1. sınıfı bitiririz ..

inşallah biter bu yıl ya benimde daha gelmedi sınav giriş belgem.....

ya ben aöf yü aradım gelmezse 1 hafta kala bürodan temin edebilirsin dediler
aöf nün sitesindede görünmüyor benim sınava giriş belgem sizin görünüyormu

ya ben aöf yü aradım gelmezse 1 hafta kala bürodan temin edebilirsin dediler
aöf nün sitesindede görünmüyor benim sınava giriş belgem sizin görünüyormu

Benimde arkadaşımın sınav giriş belgesi gelmedi . aöf nin sitesinden bakıyoruz ama yüklenmemiş sanırım görünmüyor. haklısın.

Arkadaşlar benim sınav belgemde geldi ama gelmeyen arkadaşlar sınava 1 hafta kala aöf bürolarından çıkarttırabiliyor.

benimki bugün gelmiş :)darısı gelmeyenlerin başına

Merhaba arkadaşlar bende A.ö.f 3 ve daha çok 4.sınıfta çok işinize yarayacağına inandığım staj bilgileri var.İsteyen olursa verebilirim.İstek olursa atacağım.

Merhaba arkadaşlar bende A.ö.f 3 ve daha çok 4.sınıfta çok işinize yarayacağına inandığım staj bilgileri var.İsteyen olursa verebilirim.İstek olursa atacağım.
vereceğiniz bilgilerin çok işimize yarayacağına eminim atabilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
:congratulationscut4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri