aöf birinci sınıf la ilgili bazı sorularım var ???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sima_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:44
toplam 6 kitap olması lazım..bende de 5 tane var:(anatomiyi dışardan alcam başka çaresi yok..ewt dilara serdilan çalışıp başaracak 2 haftada kendine güveniyor:))

anatomiyi dışarıdan alıcam demişsin nasıl alıcaksın?

evet 6 kitap olması lazım bu arada bugün anadolu üniversitesinden mesaj geldi bana pdf formatındaki ders kitaplarına ulaşmak için internet adresi vermiş belki ordan bakabilirsiniz olmayan derslerinize sizede böle bi mesaj geldi mi ?

evet 6 kitap olması lazım bu arada bugün anadolu üniversitesinden mesaj geldi bana pdf formatındaki ders kitaplarına ulaşmak için internet adresi vermiş belki ordan bakabilirsiniz olmayan derslerinize sizede böle bi mesaj geldi mi ?

bana da geldi bu mesaj.şu an elimizde olan kitapların pdf formatı var sistemde.isteyen oradan çalışabilir diye.
sınava da çok az kaldı bu arada.inşallah herkes güzel puanlarla geçer.
hiç zayıfsız geçip üstten ders alma şansımız var seneye.umarım başarırız

evet kitabı olmayanlar oradan ulaşabilir.inşallah başarırız az bi zaman kaldı :)

ewt burad kırtasiyede mevcuttur anatomi kitabı...ki yardımcı kitabım var ayrıca ordan da çalışabilirim:)

kırtasiyede olduğunu bilmiyodum :)

işte bak öğrendin..bu sitenin de amacı bu zaten..:))

evet teşekkürler :)

ne demek..rica..edrm:)

ark ben yardımcı kitap aldım..acaba okulun kendi kitaplarına çalışmasam da sadece yardımcı kitaplarıma çalışsam herhangi bi sorun çıkar mı?ama konuların hepsi de aynı sadfece yardımcı kitaplar daha kısa ve güzel almış..

ben okulun verdiği kitaplarada bak derim bendede yardımcı kitap var ama orda ingilizceye dikkat et sanırım yardımcı kitaptaki ingilizcede eski konular var benim yardımcı kitapta ingilizceyi burdan çalışmayınız diyo sende böle bi yazı var mı?bide yardımcı kitabının adı ney?

ewt dilara ben de şaşırdım ya ing de çalışmayınız yazıyor...benim yardımcı kitaplarım 2 tane bi ta ne de fasikül var EGEM yayınları...dilara vala benim zamanım yok ders kitaplarına çalışmaya biliyosun 2 hafta kaldı ve daha yeni kitapları aldım.bu ilk sınava sadece yardımcı kitaplardan çalışacam..daha 3 sınav daha var..onlara güveniyorum..yoksa benim de içim rahat değil..

evet anladım serdilan zaman kısıtlı olduğu için öle düşünmüşsün bende senin yerinde olsam öle yapardım herhalde:) benim kitaplarımda EGEM yayınının :)

arkadaşlar ben bişiy merak ettim..şimdi yardımcı kitaplarda her ünitenin başında arasınav 5-6 diyo final 2-3 diyo ..şimdi ders geçmek için 15 doğru yapmak yeterli..genelde 6 üniteden sorumluyuz ben sadece 3 -4 konuya çalışsam geçer miyim?yani her birinden 5 tane çıksa 15 soru cvp larım geçerim..ama garanti mi onu bilmiyorum:(

evet ama çalıştığın bütün ünitelerin sorularını dğru yapman gerek yani riskli:)

ii tmm basit olan 3 4 ünt seçerim ..çalışırım..olmaz mı:)

:)inşallah hepsini doğru yaparsın

arkadaşlar bende 1.sınıfım ve psikoloji dersinin çıkmış sorularını bulamıyorum çünkü önceden bu ders 2. sınıftaymış bulabileceğimz yerler varsa bilgilendirirmisiniz?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri