aöf birinci sınıf la ilgili bazı sorularım var ???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sima_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:44
ya burdan çok zor oluyor seninle konuşmamız..bana msn verebilir msn?ordan biraz konuşalım..yoksa kafayı yiyecem böyle:((

ya burdan çok zor oluyor seninle konuşmamız..bana msn verebilir msn?ordan biraz konuşalım..yoksa kafayı yiyecem böyle:((

evet ekimde aldım ama birçok şehrde geç verildi hatta kitap alamayanlar bile var hala merak etme tek sen değilsin.

peki kitaplarda nerden nereye kadar sorumluyuz acaba?büroya sorsam yine yanlış bilgi vercek:(

neslihan ben senin bu ayzdığın sayfaya baktım şimdi benim aralık a kadar sorumlu olcağım üniteler AS ile gösterilenler mi??sadece bu mu yani??lütfen erken cvp ver..:(

neslihan ben senin bu ayzdığın sayfaya baktım şimdi benim aralık a kadar sorumlu olcağım üniteler AS ile gösterilenler mi??sadece bu mu yani??lütfen erken cvp ver..:(

evet AS yazan yere kadar sorumlusun

neslihan bi de büro bana 2 tane ing kitabı verdi...ama senin verdiğin sitede alm.ve frans. da vardı..1.sınıflarda alm ve fransızca var mı?

neslihan bi de büro bana 2 tane ing kitabı verdi...ama senin verdiğin sitede alm.ve frans. da vardı..1.sınıflarda alm ve fransızca var mı?

hayır tabii ki sadce ingilizceden sorumlusun.

çokk çokk tşk ederm..çok yardımcı oldun bana son bi soru tabi şimdilik:)şimdi büro bana 2 tane ing.kitabı verdi..1-6 üniteden sorumluyuz...şimdi hangi kitaba çalışmam gerekiyo?her iki kitabın da 1-6 ünt.yoksa?bi tanesi mi?bu soruma da cvp verirsen artık kitaplarımı açıp rahatlıkla çalışabilirim...

çokk çokk tşk ederm..çok yardımcı oldun bana son bi soru tabi şimdilik:)şimdi büro bana 2 tane ing.kitabı verdi..1-6 üniteden sorumluyuz...şimdi hangi kitaba çalışmam gerekiyo?her iki kitabın da 1-6 ünt.yoksa?bi tanesi mi?bu soruma da cvp verirsen artık kitaplarımı açıp rahatlıkla çalışabilirim...

rica ederiim ;) hayır sadce 1.sinin 1-6 ünitesine :))

kalın ing kitabı mı yoksa ince si mi??madem sadece birinden sorumluyuz niye 2 tane vermişler peki?

kalın kitaptan çalıştım ben o ders kitabı sanırım serdilan diğerinde kitabın üniteleri hakkında bilgi, konuşma dilinde en çok kullanılan kelimeler, dinleme metinlerinin cevapları, videoların cevaplar,dilbilgisi notları ve cevap anahtarı var yazımı özetlemek gerekirse :) ben ince kitabı cevap anahtarı olarak kullanıyorum :) sen hangisine çalıştın ?

dilara..ona bakarsan ben hiç birine çalışmadım daha yenii kitap aldım ..anlayacağın 2 hafta da çalışmam gerek:(daha anatomi kitabımda ortalıkta yok gelmemiş:(

evet yazılarını okudum çok şaşırdım kitaplarının yeni gelmesine ve üzüldüm çünkü 2 hafta kaldı:( şuan sadece anatomi kitabın mı eksik?

merhabalar..bende yeni üye oldum 1.sınıf aöf deyim benimde ingilizce kitabım yok.. ilk önce ikinci dönem verirler diye düşünmüştüm ama araştırdığım her yerde 1. dönem de ingilizce gözüküyor bi bilginiz var mı acaba

ewt dilra sadece anatomi kitabım yok..ben de ilk önce tedirginleştim..2 hafta kaldı die.ama sorun değil..ben bugün çalışmaya başladım..ki daha 3 sınav daha var..çalışır yaparım:)

betül 1.sınıflarda ing.dersi var cnm..

betül 1. sınıflarda ing. var serdilan çalışınca olurrr allah kolaylık versin hepimize :)

betül bende 1. sınıfım sende toplam kaç kitap var?

5 kitap var canım bende

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri