AÖF 3.sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı (2011-2012)

Ewt dgs İle geÇİŞ yaptim o yuzdenmİ bÖyle yanİ

büyük ihtimalle öyle çünkü birtek dgsyle geçiş yapanlarda bu sorun var hocam. herahngi aöfde okuyan bi arkadaşınız varsa ondan tc kimlik no.sunu isteyerek giriş yapabilir,sorularınıza bakabilirsiniz :)

arkadaşlar portfolyo 19 da açılacak yazmışlar bugün 20si oldu hala açılmamış yada benmi giremiyorum yardım edin lütfen bu staj bende inanılmaz derecede sitres yaptı bitiremeden ölebilirim sanırım :S:S:S

yaa bende giremiyorum nasıl düzeltilicek:(

beklerken bızı bu haftadanda muaf tutarlarmı:))

benım birinci sınıftan beri aöf okuyan arkadaşım var ona sordum onunda acılmamış arkadaşlar dgs ile alakası yok sanırım..

benım birinci sınıftan beri aöf okuyan arkadaşım var ona sordum onunda acılmamış arkadaşlar dgs ile alakası yok sanırım..

portfolyonun dgsyle alakası yok zaten lavanta ben de açamıyorum portfolyoyu :) ama sınav soruları için oturum açabiliyorum =)

o zaman biz 3.haftadan mı yazmaya başlıyoruz bu arada staj öğretmeni greve giden varmıydı

evet 3.haftadan itibaren yazıyoruz. benim stajım p.tesi günü olduğu için bu konuda yorum yapamıcam :)

bu arada;
portfolyo 23ünde açılıp haftasonundan itibaren plan ve raporlar yüklenilebilecek ve muafiyet olmayacak arkadaşlar,bilginize..

evet arkadaşlar ya cumartesi bu haftanınkini yüklüyormuşuz benim yani yani tanışmadan sonraki etkinlğimi yükleyeceğiğz 2.haftayı mı yükleyeceğiz

neslıhan hocam şu plandan kastınız ne.. herhangı bır plan örneğimi...

evet arkadaşlar ya cumartesi bu haftanınkini yüklüyormuşuz benim yani yani tanışmadan sonraki etkinlğimi yükleyeceğiğz 2.haftayı mı yükleyeceğiz

okul deneyimi kitabında var ya hafta hafta ne yükleyeceğimiz 3.haftadan itibaren yükleyeceğiz cumartesi günü. 2.haftadan muaftık 1.hafta da zaten tanışma haftasıydı.

neslıhan hocam şu plandan kastınız ne.. herhangı bır plan örneğimi...

3.sınıflar için rapor biz daha plan hazırlamıyoruz...

Arkadaşlar raporu yükleyemedim ya dosya seç seçenegine tıklıyorum ama bi şey çıkmıyo neden acaba lütfen yardım edermisiniz:((

hazırladığın word dosyanı nereye kaydettiysen orayı seç görecektir.

*λямin*;711550' Alıntı:
Arkadaşlar raporu yükleyemedim ya dosya seç seçenegine tıklıyorum ama bi şey çıkmıyo neden acaba lütfen yardım edermisiniz:((

canım internet explorerden giriceksein portfolyaya . :)

ben google cromedan girdim dosya seç var tıklayınca aynı kutunun içinde siyah dosya yazan kısım var solda ona tıklayın dosyanızı ekleyin sonra.

Aslinda yÖnerge vardi İndİrİp ondan bakabİlİrsİnİz basİt zor deĞİl o kadar

arkadaşlar yıllık çalışma planını ayrı bir word dosyasına kaydedip mi yüklüyoruz? nasıl yüklüyoruz ???

arkadaşlar 4.5.6. etkinlklern teslm tarihi olarak son gün 2 ocagı gösteriyo bunun hakkında bi bilgnz varmı emin olmaıorum bize pazara kadar yüklemenz gerekiyo dendi ama nettede 2 ocak yazıo yardımcı olursanz sevinrm şimdiden tşkrler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri