AÖF 3.sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı (2011-2012)

arkadaslar benım staj yerım bellı oldu ama sısteme gırınce şöyle bi ibare var ne demek acaba bilen var mı ne yapmam gerekıyo...altta paylasıyorum yazılanı..

Not: Yukarıdaki atama kaydınızı yeniletmeniz halinde geçerli olacaktır.

bilmiyorum ama bende de var.

arkadaslar benım staj yerım bellı oldu ama sısteme gırınce şöyle bi ibare var ne demek acaba bilen var mı ne yapmam gerekıyo...altta paylasıyorum yazılanı..

Not: Yukarıdaki atama kaydınızı yeniletmeniz halinde geçerli olacaktır.

bilmiyorum ama bende de var.

o yazı herkeste var arkadaşlar. geçen seneden kalma yazıymış sanırım o bizimle alakalı değil

sağol bilgi için.:)

teşekkürler:)

hocam ben çok madur oldum ya bi akıl verin lütfen:(:( şöyleki ben bu seneye kadar ordu/fatsada yaşıyordum ama bu sene babamın tayininden dolayı ordu merkeze taşındık. normalde fatsada aöf bürosu olmadığı için staj orda olmuyo diye biliyordum ama az önce bi baktım ki stajım fatsada bi okulda :( sorun şu ki ben taşındıktan sonra aöf bürosuna gittim adres değişikliği için yapmadılar kendiniz netten yapıcaksınız dediler ama nettten adres değiştirebileceğim biyer yok kendi aöf sayfama giremiyorum bile. ben şimdi napıcam hocam staj yerimi değiştirebilirmiyim öyle bişansım varmı lütfen bi çare söyleyin kafayı yemek üzeriyim valla :(:(:(

bide bişey daha var ben sınav yerlerimi nerden öğrenebilirim acaba bilgi verirmisiniz??

öğrnci giriş sayfandan öğreneceksin canım ayrıca değiştiremiyorsun artık adrsini değiştirseydin zaten başka bi yer gelirdi.

hocam ben çok madur oldum ya bi akıl verin lütfen:(:( şöyleki ben bu seneye kadar ordu/fatsada yaşıyordum ama bu sene babamın tayininden dolayı ordu merkeze taşındık. normalde fatsada aöf bürosu olmadığı için staj orda olmuyo diye biliyordum ama az önce bi baktım ki stajım fatsada bi okulda :( sorun şu ki ben taşındıktan sonra aöf bürosuna gittim adres değişikliği için yapmadılar kendiniz netten yapıcaksınız dediler ama nettten adres değiştirebileceğim biyer yok kendi aöf sayfama giremiyorum bile. ben şimdi napıcam hocam staj yerimi değiştirebilirmiyim öyle bişansım varmı lütfen bi çare söyleyin kafayı yemek üzeriyim valla :(:(:(

bide bişey daha var ben sınav yerlerimi nerden öğrenebilirim acaba bilgi verirmisiniz??

hocam adresinizi Dönemlik-Kredili Programlar Öğrenci Sayfası burdan bilgi görüntülemeye tıklayıp adresinizi ordan değiştrebilirdiniz keşke daha önceden sorsaydınız :( ve ayrıca sınav yerlerinizi de bu verdiğim linkten öğrenceksiniz

saolun hocam hayırlısı olsun artık yapıcak bişey yok :(

arkadaslar pazartesı staj baslıyor herkes ne yaptıgının paylassın lutfen nasıl yapacaz bılemıyorum

arkadaslar 3.sınıftaym ucretli ogretmenlik yapıyorum.nette staj yerime baktım uzak biyer gelmiş.netteki arkadslşar stajdan muaf olabilecegmi soylemişlerdi ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olursanz cok cok cokkkk sevinirim cunki kafam karısık ve cok endişeliyim etrafmda yardım edebilecek kmsede yok yalnzm yaa:(((((

3.sınıf staj yerleri belli oldu atama yerlerini yeniletmek diye not düşmüş nasıl olcak bilğisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

Arkadaşlar benim staj yerimde yaşadım yerle hiç alakası olmayan bi yere çıktı arkadaşımınki istanbulla çıktı bizde fax gönderdik dilekçe yazıp dün (ama numarayı düşürmesi çok zor oluyo akşama kadar uğraştı 17:20 gibi çok şükür gönderebildik) bugün düzeltmişlerdi kontrol ettik baktı bu şekilde madur olanlar varsa haberiniz olsun

neslihan iyi geceler staj atamalarını yeniletme hakkında bilğin varmı staj yerinin altına not düşülmüş anlayamadm biğin varsa cevaplarsan sevinirin tşk iyi ğecler

arkadaşlar staja başlamak için ne yapılcak yerler açıklandı ama nasıl olcak bilğisi olan varsa lütfen paylaşsın

arkadaşlar staja başlamak için ne yapılcak yerler açıklandı ama nasıl olcak bilğisi olan varsa lütfen paylaşsın

hocam yarın gideceksiniz staj yerinize zaten sizden sorumlu öğretmeninizle görüşünce o siz yardımcı olacaktr telaş etmenize gerek yok

E portfolyo şifresini alabilen var mı? bide ben iki tane tarih gördüm 14 aralıkta mı başlıcak şimdi yoksa 5-9 aralık ta mı? bilgisi olan varmı?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri