zeynep hocam nerdesiniz yA hep bilgilendirirdiniz motive ederdiniz sınav geldi çattı nasıl gidiyor çalışmalarrrr
kesinlikle bende aynen sadece çıkmış sorulara bakcam o dersllerin yetişmiyor ya çocuk edebiyatında geçen dönem hep çıkmış sorulardı ben 90 aldım tek yüksek dersim ama inkılap da 93 iki gururum var [sayende} bol çalışmalar kandilin mubarek olsun.......
zeynep hocam eğitim psikolojisi çok zorladı beni ya
zeynep hocam artık bu sene okul öncsi öğretmenlği ataması hiç olmayacak mış.diğer senerde çok az olacakamış.ben çok üzülüyorum ne olcak halimiz.milllet dalga geçiyo artık .üniversite mezunu olarak evde oturursunuz diyee![]()
böyle şeyleri kim söylüyor allah aşkına.. herşeye kulak asıyorsunuz arkadaşlar,yapmayın olur mu öyle şey.. bize ihtiyaç hala çok fazla millet moral bozmak için yapıyor böyle şeyleri
Kesinlikle moral bozmak için yapılıyor.Bunlara gülüp geçinböyle şeyleri kim söylüyor allah aşkına.. herşeye kulak asıyorsunuz arkadaşlar,yapmayın olur mu öyle şey.. bize ihtiyaç hala çok fazla millet moral bozmak için yapıyor böyle şeyleri
üccretli ögretmenlik yapabilmemiz için kaçıncı sınıf bitmiş olması gerekiyor özel kurumlarda çalışabilmemiz için ne gibi bir belge gerekiyor
arkadşlar sizlern haberi var mı bilmiyorum ama ben bişey öğrendim sizinle paylaşmak istedim büroyu aradım ön lisans diploması için .dediler ki diploma vermek için kaydının silinmesi gerekiyo ancak öyle veriliyor dediler .aöf okul öncesi öğretmenliği bölümünü bu yıl kpattığı için sene başında3. sınıfa devm etmek için tekrrar kayıt yaptıramazzsın dediler .Bende merak ediyoum şimdi ücretli öğretmenlik yapamıyacakmıyız bu durumda.arkadaşlar bi bilginiz varsa lütfen aydınlatın bizide![]()
Dilara hocam teşeşekkür ediyorum sana .ben burdan aöf bürolarında çalışan görevlilere sesleniyorum neden yanlış bilgilendiriyosunuz.ücretli öğretmenlik yapmak için önlisans diploması almak gerekiyo diye nasıl dersiniz.böyle bişey varmı allah aşkına ya![]()
neslihan hocm, zeynep hocam sizde bildiklerinizi paylaşın bu konuyla ilgili.ltfen tüm 2.sınıflar bildiklerimizi paylaşalım.3.sınıflarda tecrübelerini paylaşsın
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!