AÖF 07-08 Öğretim Yılı Final Sınavı Sonuçları Açıklandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berna45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
çiğdem senin sonuçlar nasıl? geçmişsindir inş:)

...SELAM ARKADAŞLAR...
Bu öğretim yılını başarılı bir şekilde tamamlayarak bir üst sınıfa geçen arkadaşlar ile mezun olan arkadaşları kutluyorum ve başarılarının devamının gelmesini diliyorum.Mutluluklarımız bununla sınırlı kalmaz inşallah!!! Bir gün mezun olup istediğimiz yerlere geliriz....
Bende 4. sınıfa geçtim bütünlemeye kalan dersim yok.
Bu arada bilgisi olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum bu onur belgeleri hakkında.
Benim yıl sonu not ortalamam 74.8888 gibi küsüratlı bişey yanlız staj notumuz daha açıklanmadı temmuz sonu gibi açıklanıcağı söyleniyo onun sonucunda ortalamam 75 ve üzerinde olursa bana bu yıl böyle bir belge verilecekmi? YOKSA BU ŞU AN İÇİNMİ GEÇERLİDİR. Bu konunun burada tartışıldığını görünce merak ettim.
İLGİLENEN ARKADAŞLAR OLLURSA SEVİNİRİM.

arkadaşlar bu onur belgesi falan yeni mi çıktı daha önce böyle bir uygulama göremedim de?

bu onur belgesi buyıl çıkmiş galiba.......

liseden mi bahsediyorsun?

açıköğretim lisans bölümü için mi bahsediyorsun?

:36_11_13:ssaassrrre:36_11_13:ssaassrrre

Açıköğretim Sistemine Göre Öğretim Yapan Fakülteler Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin Ek-1 ve Ek-2 maddeleri uyarınca,

İlk kez eğitim gördüğü sınıfta bütün derslerini başaran ve o öğretim yılında almış olduğu bütün derslerini başarmış ve not ortalaması 87,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, not ortalaması 75,00 ile 87,49 arasında olanlar onur öğrencisi sayılır. Ancak disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen not ortalamalarını sağlasalar bile yüksek onur öğrencisi veya onur öğrencisi sayılmazlar.

Not ortalaması 87,50 veya üzeri olanlar “Yüksek Onur Öğrencisi”, not ortalaması 75,00 ile 87,49 arasında olanlar “Onur Öğrencisi” olarak mezun olur. Ancak, disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen not ortalamalarını sağlasalar bile “Yüksek Onur Öğrencisi” veya “Onur Öğrencisi” olarak mezun
olamazlar.

FAkülte dior liseden bahsettini sanmıyorum..

resim öğretimi ve bilgisayardan kalmışım muafım yırttım yani bu sevindirici haber ama çocukta dil ve kavram gelişiminden büte kaldım :(veremezsem dörde geçemiycem....

nasıl yani resimden muaf mıyız büte girmicezmi

mrb arkadaşlarr.not ortalamaları nasıl hesaplanırr(onur luk öğrenciler hesabı)ben bütün derslerimi verdim 3.sınıf öğrencisiyimm artık.lütfennn şu soruma cvp yazılsınn artık.sorduğum hiç bi soruyaa cvp yazılmıyo mu yaaa:)

cvplar özel mesaj kutusuna mı gelioo yoksa yine paylaşımlara mı cvp

sevgili sevim_li bende foruma yeni üye sayılırım cevaplar yine aynı paylaşımda bulunuyor...not ortalaması;
vize notları toplamının ders sayısına bölümüyle final notlarının toplamının ders sayısına bölümü alınır ve ikisi toplanır çıkan rakam 2 ye bölünüyor başarı ortalaman çıkıyor bildiğim kadarıyla bende böyle bi sorunun cevabını yine forumdan okumuştum ve bu sayede öğrenmiştim göz gezdirirsen daha verimli olur kendine iyi bak....

dönence ne kadar sevindim bilemezsiniz biri soruma cvp yazdı holeyy holeyyy:)şaka bi yana çook tşk ederimm.bi bakalım ortalamalarımı hesaplıyayım ayrıca ben 3.sınıfa geçtim geçen arkadaşları da kutlarımm(sizi de yani)kendinize iyi bakınn...

notlarımı dönence arkadaşımın dediği gibi hesapladığımda 87,5.. bi sayı çıkıo ...neyse bekleyip görcez artık...

sadece bu dönemin notlarını mı hesapladın relia???

vize notlarıyla final notlarını hesapladım

relia başka bişiy sorucam staj yerleri üniversiteden mi belirlenioo yoksa usta öğreticilik yaptığın okulda yapabiliyo musun? bu arada duyduğuma göre bağlı olduğun ilde yapmamız gerekioo diye duydum fakat ne kadar doğru bilmiyorum

resim öğretimi ve bilgisayardan kalmışım muafım yırttım yani bu sevindirici haber ama çocukta dil ve kavram gelişiminden büte kaldım :(veremezsem dörde geçemiycem....

ama yaa bu haksızlıkkk .. ben geçen yıl okul öncesinde araç geliştirmede kaldım. ve bu tek ders 1 yıl geç mezun olmama neden oldu. hatta 48 paunla.
bu ıl 1 dersten kalsaydım muaf olacaktım.

relia başka bişiy sorucam staj yerleri üniversiteden mi belirlenioo yoksa usta öğreticilik yaptığın okulda yapabiliyo musun? bu arada duyduğuma göre bağlı olduğun ilde yapmamız gerekioo diye duydum fakat ne kadar doğru bilmiyorum

tabiki üniversite tarafından belirlenior ve bağlı oldğun il merkezlerinde ki bi anaokunda. 3. sınıfta usta öğreticilik yapıyorsan staja gitmiorsun sadece ugulama dosyası teslm ediyosun. ama 4. sınıfta zornlu

bende bende 4. sınıfa geçtim şükürler olsun

ArkadaŞlar Resİm ÖĞretİmİ Ve Çocuk Edebİyeti Dersİnden Kalanlar BÜt'e GİreceklermİŞ. Bu Dersler 2008-2009 İÇİn GeÇerlİymİŞ.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri