AÖF 07-08 Öğretim Yılı Final Sınavı Sonuçları Açıklandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berna45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
yaşasın artık 4. sınıfım .mezun olanları kutlarım darısı başımıza

oleyyyyyyyyyy bende dörde geçtim çok şkür kalan dersimde yok çoooooooooook mutluyum inşALLAH herkes geçmiştir

3, sınıfım artık çok mutluyummm:))))

artık 2.sınıfım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

oh be bende mezun oldum tek dersim vardı zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
darısı diğerlerinin başınaaaaaaaaaaaa

bazı arkadaşlar onur belgesinden bahsetmiş acaba hangi durumlarda veriliyor bilgilendirirseniz çok mutlu olurumm

evet bende mezun oldum. evliyken okumak çok zor neyseki bitti.

bazı arkadaşlar onur belgesinden bahsetmiş acaba hangi durumlarda veriliyor bilgilendirirseniz çok mutlu olurumm

Bende Alıcam Onur belgesi 75 üstü onur belgesi 85 üstü yüksek onur belgesi olması lazım ..

herkese hayırlı olsun arkadaşlar. mezun olan arkadaşları da kutluyorum darısı bize. Allah izin verirse seneye bende mezun oluyorum.

berna,teacherwomen tebrıkler darsı basımza ...bende 3 oldum cok sukur...ama 1 dersten 2 soruyla kalmısım neyse bute inş....

bende anlayamadım hangı puanların toplamı yada ortalaması onemlı detaylı bılgı verırsen sevınırım.

zerrın,zeynep tebrıkler hayırlıolsun dıplomanız.

bende tek ders ing le kalmışm arkadaslar:( 48 le üstelik bu arada su onur belgesiyle ilgili detaylı bilgi verirmisinz anlayamadımda ve neyin ortalamasına nasıl bakılıyo yardımcı olurmusunuz...

Bende mezun oldummmmmmmmmmm.Darısı sizlerin arkadaşlar.

Bende Alıcam Onur belgesi 75 üstü onur belgesi 85 üstü yüksek onur belgesi olması lazım ..

teşekkürler arkadaşım benim ortalamamda 78 bende alcam ozamann onur belgesiiii holeyyyyyyy:36_7_8:

bende mezunum :))
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Arkadaşlar sonuçları buradan öğrenebilirsiniz...

http://aofburo.anadolu.edu.tr/

Bende mezun oldum arkadaşlar, darısı başınıza ve mezun arkadaşlara KPSS de başarılar diliyorum...

benim ortalamam 86 yüksek onur belgesi mi alıcam yani ,valla yeni öğrendim haberim yoktu :)

hüsna hocam tebrik ederimmmm... bundan sonrada hayatında başarılar dilerim.... herşeye rağmen bitirdin helal sana....:)))

mezun olan arkadaşlarında hakkında hayırlısı olur inş. darısı bizlere az kaldı....

benim ortalamam 86 yüksek onur belgesi mi alıcam yani ,valla yeni öğrendim haberim yoktu :)

İlk kez eğitim gördüğü sınıfta bütün derslerini başaran ve o öğretim yılında almış olduğu bütün derslerini başarmış ve not ortalaması 87,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, not ortalaması 75,00 ile 87,49 arasında olanlar onur öğrencisi sayılır. Ancak disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen not ortalamalarını sağlasalar bile yüksek onur öğrencisi veya onur öğrencisi sayılmazlar

Bir sitede bunu buldm arkadaşlar ben 85 üstü yüksek onur die biliordm ama 87 dior ..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri