Ankara'da Buluşuyoruz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deria83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Gelmeyenlere ceza resimleri yayınlamayabiliriz :D
Bakalım arkadaşlar önce yarın bi toplanalımda.
Gelmek isteyen arkadaşlar için bu gece 24 son.Bende o saatte Ankaray doğru yola çıkacağım.

bende gelmek istiyordumm amaa misafirr gelicekmişş...bırakıp daa gelemem kiii:(:(:(ne şansızımm yaaaa....

inşallah güzell bir buluşma olurrr...katılamıyor olsamdaa aklımm orada olacakkkk:(:(:(

:D:D:D:D:Dherşey tamam tüm hazırlıklar bittii,süper bir gün bizi bekliyor arkadaşlar bol sohbet ,sıcacık güneş eşliğinde, içilcek çaylar kahveler ,ve süper ankara havası... ben çok heycanlıyım sabırsızlıkla tanışma anını bekliyorum beklenen katılım gerçekleşecek herşey süper olacak yarın görüşmek üzere arkadaşlar.....:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gelmek isteyen arkadaşlar için bu gece 24 son.Bende o saatlerde Ankaraya doğru yola çıkacağım :D

[size=medium]

Bende çok istiyorummm ama gelememkiii.... :(:(:(:(:(:(
[/size]

Çoook ama çook heyecanlıyım:D Resimleri hemen pazar akşamı ekliyoruz merak etmeyin:D Ankaralılar görüşmek üzere....:D

of bende ankaradyım ama gelemiyorum :(:(:(

hava buzz gibii..kapalıı birr havaa..sabahleyinn karr yağıyorduu ankaraa semalarındaaa....umarımm çokk güzell birr buluşmaa olurrr...aranızzdaa olamadığımm içinn çokk üzgünümm:(:(
:(...affedinnnn...sabırsızlıklaa bekliyoruzz fotoğraflarıı..sevgilerr şekerlerr...

süper bir buluşma oldu hepimiz çok keyif aldık olumsuz hava şartlarına rağmen birbirimize doyamadan ayrıldık keyifli sohbetler ettik resimleri akşam derya ekliycek arkadaşlar selçuk bey yaptığı süprizlerle bizi çok mutlu etti katılan herkese ve selçuk beye teşekkürler..........

Katılan arkadaşlardan hanginiz ugursuzsunuz:) 6 aydır ankaraya kar yagmıyordu siz buluşmaya gittiniz kar yağdı:)

BUGÜN SİZ MESLEKDAŞLARIMIN ARASINDA OLABİLMEK İÇİN ÇOK CAN ATMAMA RAĞMEN DÜN PROF.DR.GELENGÜL HAKTANIR HOCANIN SEMİNERİ,ÇOCUKLARIMIN GECESİ VE DE BUGÜN DE OKULDA TOPLANTI OLMASI( ÖZEL OKULUN DEZAVANTAJLARINDAN BİRİ DAHA!!!!) BENİ BU ZEVKTEN MAHRUM BIRAKTI. N'OLUR SİZLERDE RESİMLERİ BİZLERE SUNMAMAZLIK EDEREK EN AZINDAN RESİMLERİNİZLE MUTLU OLMAMIZI ENGELLEMEYİN( NASIL DUYGU SÖMÜRÜSÜ AMA:36_1_21: )İNŞALLAH BİR DAHA Kİ TOPLANTIDA SİZLERLE BİRLİKTE OLMAK UMUDUMLA...
SEVGİLER KERE SEVGİLER....

evet arkadaşlar gerçekten güzel bi buluşmaydı :) sizleri birlikte vakit geçirmek çok keyifliydi :) inşalah bu buluşmaların devamı gelecek :)

Katılan arkadaşlara teşekkür ederim.Şu an Bursa'ya döndüm.Bursadan  geldim ve bir kaç saat sonra gittim sohbetimizden aldığım keyif tüm yorgunluğumu unutturdu.

sevgılı derya merhaba ankara da ilerleyen zamanlarda caesıtlı faalıyetler olursa katılmak ısterım benı bu konuda bılgılendırırsenız sevınırım....hoscakalımmmmm

izmir yokmu bu illerin içinde !

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri