Ankara'da Buluşuyoruz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deria83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
bende gelirim arkadaşlar zaten ankaradayım:D

Katılmak isteyenler lütfen yazsınlar belki bir daha toplanamayacagız.

Arkadaşlar kısa bir süre kaldı..Gelebilecek olanlar kesin olarak bildirirse sevinirim...Teşekkürler....

şuan toplam 13 kişiyiz gerçekten çok keyfili olacak hadi forumda başka ankaralı yok mu?????

arkadaşlar bende geliyorum ama saatini öğrenebilirsem ona göre dersimi ayarlamaya çalışacağım

Bir aksilik olmazsa ben de geliyorum arkadaşlar. Ankara da görüşürüz.

işim olmazsa gelirim tabikii yalnız ankara'nın neresinde olcaz onu anlayamadım.cvp verirseniz sevinirim...

Kızılayda olacak yer bildirilecek.

allah izin verirde o güne çıkarsak bende gelirim

Arkadaşlar kesin saat belli değil ama öğleye doğru olacak..

Yaaaaaa bende gelmek istiyorum :) Biran önce belirlenirse yer ve zaman çok iyi olur. Dersanem var saat 3 gibi ama öğlen demişsiniz eğer dediğin saate olursa mutlaka gelmeye çalışacağım.

inşallah bende gelmeye çalışacağım meslektaşlarımla tanışmak beni çok mutlu eder.yer,saat belli olsun bakalım da gelmek için elimizden geleni yapalım

bende ankaradayım.. bede geleceğim bir aksilik olmazsa....

Yer ve zaman belli oldu arkadaşlar.Gelecek olan arkadaşların cep tellerine yer sabah mesaj atılacaktır.Katılacak arkadaşlara teşekkürler.

keşke buraya yazsaydınız saati yeri iyi olurdur.Benim sanırım sizde cep numaram yok nasıl olacak ?Nasıl haberim olacak ben gelmek istiyorum amaaaaa :(

Arkadaşlar irtibata geçmek için bana özel mesaj gönderebilirsiniz...  meneksesena  size öm attım:)...

Yer ve zaman belli oldu arkadaşlar.Gelecek olan arkadaşların cep tellerine mesaj atılacaktır.Katılacak arkadaşlara teşekkürler.

Ben de Ankaralıyım, ben de gelmek istiiyorum, lakin nereye, ne zaman

Ankaramın resimlerini burda görmek istiyorum:) faydalı geçmesi dileğiyle..

ben de Ankara'yı çok özledim..resimlerinizi ve gününüzü anlatmanızı heyecanla bekliyorum..iyi eğlenceler..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri