yaaa,benim erkek arkadaşım ankara tıpta ama ben daha kampüs bile gezemedim...🙂
sizin mazi kötüymüş hocam ama...
diş hekimliği şöyle yapılmış geliba,hani buraya bi bina yapalım...eee yaptık bunlarda okusun dişçi olsun gibi...
hani yazık onların bahçe filan daha kötü...apartman gibi....
benim de her ne kadar kml olmasamda hacettepe çocuk gelişimine bi sempatim var,çok esaslı hocaları var...
ama hacettepe okul öncesi öğretmenliği o kadar değilmiş sanırım....
sizin mazi kötüymüş hocam ama...
diş hekimliği şöyle yapılmış geliba,hani buraya bi bina yapalım...eee yaptık bunlarda okusun dişçi olsun gibi...
hani yazık onların bahçe filan daha kötü...apartman gibi....
benim de her ne kadar kml olmasamda hacettepe çocuk gelişimine bi sempatim var,çok esaslı hocaları var...
ama hacettepe okul öncesi öğretmenliği o kadar değilmiş sanırım....
hoşgeldin tugba...
ben de çok severim gelengül hocayı zorlar ama o da onun tarzı..
ama diyebilirim ki şuan etkinlikleri kolayca üretebiliyosam onun faydası çoktur..özellkle ikinci dönem fen dersinde görürsünüz...🙂
görüşürüz..
forumu takip et burdan da etkinlik anlamındada zengin şeyler var...🙂
hoşçakal...
ben de çok severim gelengül hocayı zorlar ama o da onun tarzı..
ama diyebilirim ki şuan etkinlikleri kolayca üretebiliyosam onun faydası çoktur..özellkle ikinci dönem fen dersinde görürsünüz...🙂
görüşürüz..
forumu takip et burdan da etkinlik anlamındada zengin şeyler var...🙂
hoşçakal...
pardon hocam ama nerden çıkardınız çağlayan hocanın emek vermediğini öyle bir yorumumuz mu olmuş ben dikkat etmedim.
çağlayan hoca kuaralları çok olan bir hocadır ve kimse derlerinden yakınmadı şimdiye kadar tek şikayetimiz ilk zamanlarki sert tutumu oldu ki şimdi o da yok..
gelengül hoca yada çağlayan hoca alanında kendini kanıtlamış akademisyenlerdir onların emeklerini sorgulamak yada yok saymak gerçekleri değiştirmeyecek..
lütfen tekrar okuyun ve öğrenci psikolojisini düşünün...
siz ne kadar şahsi fikrinizi söylemişseni biz de o kadar şahsi fikirlerimizi de söyledik.
ayrıca çağlayan hocayı gelengül hoca kadar severim...dikkatinize...
çağlayan hoca kuaralları çok olan bir hocadır ve kimse derlerinden yakınmadı şimdiye kadar tek şikayetimiz ilk zamanlarki sert tutumu oldu ki şimdi o da yok..
gelengül hoca yada çağlayan hoca alanında kendini kanıtlamış akademisyenlerdir onların emeklerini sorgulamak yada yok saymak gerçekleri değiştirmeyecek..
lütfen tekrar okuyun ve öğrenci psikolojisini düşünün...
siz ne kadar şahsi fikrinizi söylemişseni biz de o kadar şahsi fikirlerimizi de söyledik.
ayrıca çağlayan hocayı gelengül hoca kadar severim...dikkatinize...
çaglayan hocaya haksızlık mı haddimize mi düşmüş ona haksızlık yapmak oda bizim en iyi olmamaız için çalışıyo bi kere gelengül hocayla çaglayan hocayı karşılaştımak mı ne diye ikiside farklı kişi ve bireyler öle bi karşılaştırma yapmak saçma olur ikisinin yeri de ayrıdır bizim için.çaglayan hoca da çok seviliyo biraz katı görünsede tam tersine çok tatlı biri .neyse bunları yazmaya bile gerek yok aslında haksızlık yapan da yok bu kadar yani.onlar bize emek veriyolar en iyiler olmamız için bizde karşılıklarını vermeye çalışıyoruz emieklerinin en azından kendi iyiligimiz için ok.
bunun emeklerini inkar etmekler ne alakası var anlayamadım...
bir söze takılacak olduktan sonra hocam çağlayan hocayı sevdiğimii de yazdık ona dikkat etmemişsiniz..
sizinle aynı fakültedemiyiz çağlayan hocayı ne kadar tanıyorsunuz yada kişisel olarak fikirler değişiklik gösteremez mi?
lütfen eğer aynı sıraları paylaşacaksak özele ileti yazın ankara üni sayfalarında tartışmak bize yakışmaz....
bir söze takılacak olduktan sonra hocam çağlayan hocayı sevdiğimii de yazdık ona dikkat etmemişsiniz..
sizinle aynı fakültedemiyiz çağlayan hocayı ne kadar tanıyorsunuz yada kişisel olarak fikirler değişiklik gösteremez mi?
lütfen eğer aynı sıraları paylaşacaksak özele ileti yazın ankara üni sayfalarında tartışmak bize yakışmaz....