arkadaşım okul öncesi eğitim ücretli ve zorunlu olmayan bir eğitim.genel müdürlüğümüzün okul ile aile arasında şartları belirleyen sözleşme örneği var ilgili sayfadan bakılabilir.veli ücretini ödeyerek dekontunu okul yönetimine bırakmakla yükümlüdür.ayrıca ücret alınmayan çocukların özel durumlarının hangileri olacağı da yönetmelikte belirtiliyor.bu durumda yönetmelikte yer alan ek 5 formunu öğrenci seçme komisyonu ile doldurmalı ve gerekli incelemeyi yapmalısınız.aksi takdirde sorumluluk size ait olur.dramaqueen' Alıntı:Bu aidatları yatırmaları zorunlu mu acaba?Durumu çok kötü olan veliden almıyorum ben aidat.Düzensiz yatırıyor hemen hemen hepsi ama biliyorum ki durumlarından dolayı geciktiriyorlar,o yüzden sıkıştırmıyorum.Bir problem yaratır mı acaba aidat vermeyen veliler...?
denizcim yönetmelik gereği sömestr tatilinde ücret tam alınır.eylül ve haziran aylarında okulun açık olduğu süre göz önünde bulundurularak aidat hesaplanır ve ödeme yapılması sağlanır.yani haksızlık yok yapılan uygulamada.denisse' Alıntı:Yalnız arkadaşlar biz şubat tada tam topladık. Müdür öyle istedi. Yoksa başkasının hakkını mı yedik? Çok üzülürüm. Böyle olması gerekiyor demişti müdür!
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!