aynen arkadsaşım bende senin gibi düşünüyorum ücretli çalışarak kendimi daha fazla sömürtmeyeceğim özele gececeğimArkadaşlar ben alıştım atanamadınız yazısına artık kafama takmicam çok mühim değil devlet kıymet bilmiyorsa özel pekala bilir yeter artık cansıktığımız biz özele geçince bakalım kimi atıcak çok sevgisiz nimet hanım
46 392 ile 26 ya hayır dediğim için atanamadım 2 çocuğum var göze alamadım ağustosta tercih bile yapamam belki ama eylülde söz.alımda illaki buradan daha iyi yerler açılacak bizde atanacağızbende atanamayanlardanım sabahtan beri insanlara açıklama yapmaktan bıktım niye 26 yı işaretlememişim ağustostada hiç ümidim yok.kadrolu alacak birsürü insan var bekleyen neyapacağımı şaşırdım allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar
atanamadım 26 yı yazsamıydım, tuhaf bir psikolojideyim .offff..
46 392 ile 26 ya hayır dediğim için atanamadım 2 çocuğum var göze alamadım ağustosta tercih bile yapamam belki ama eylülde söz.alımda illaki buradan daha iyi yerler açılacak bizde atanacağız
inşallah arkadaşım umutlarım tükeniyor artık.kaç atamayı kıl payı kaçırdım.47.126 ile
26 yı yazsamıydık acaba
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!