Ağustos 2010 Atamasıne Klanlar, Bekleyenler ve Son Durum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan istanbullum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
ağustosada ümidim kalmadı ...

ümit ede ede ümit tükendi yok kalmadı benimde besra hocam..ehlen hocam amasyalı değillim..

bi gün sonraya sınavmı olur ya,meb moralimizi bozmak için mi yapıyor,istemiyor mu bizi:)

atanamadım 26 yı yazsamıydım, tuhaf bir psikolojideyim .offff..

bende atanamayanlardanım arkadaşlar üzmeyin kendinizi ne yapalım nasipten ileri yol gitmez.....

şimdi yine aynı durumları yaşa sınava gir sınavdan çık,soruları hatırlamaya çalış cevapları neydi araştır..sonuçları bekle ay nasıl gelir kaç gelir yükselttim mi acaba puanımı bir ay boyunca bekle dur sonra sonuçlar açıklanır bu kezde hadi bakalım gündemi takip et kaç kiş alınır bizim branş kaç kişi alır haydi öyle derken bakanlık açıklamasını bekle klavuz yayınlansın die bekle baş vuru yap günler geçmek bilmez sonra bir bakmışsınki 1 yada yarım puanla fırsatı kaçır..

Canım çalıştıysan olur hiç meraketme

inş feriş hocam inş güzellikleri yaşarız bizde..

Arkadaşlar ben alıştım atanamadınız yazısına artık kafama takmicam çok mühim değil devlet kıymet bilmiyorsa özel pekala bilir yeter artık cansıktığımız biz özele geçince bakalım kimi atıcak çok sevgisiz nimet hanım

Ayrıca ben yarın sınava girmeme kararı aldım yeter nimet hanım yeter artık kafayı tırlattım ben

Arkadaşlar ben alıştım atanamadınız yazısına artık kafama takmicam çok mühim değil devlet kıymet bilmiyorsa özel pekala bilir yeter artık cansıktığımız biz özele geçince bakalım kimi atıcak çok sevgisiz nimet hanım
aynen arkadsaşım bende senin gibi düşünüyorum ücretli çalışarak kendimi daha fazla sömürtmeyeceğim özele gececeğim

bende atanamayanlardanım sabahtan beri insanlara açıklama yapmaktan bıktım niye 26 yı işaretlememişim ağustostada hiç ümidim yok.kadrolu alacak birsürü insan var bekleyen neyapacağımı şaşırdım allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar

ben 26 işaretledim de ne oldu birçok merkez benden düşük puanlı aldı ben muşun ilçesine 26. tercihten gittim. çok üzülüyorum şu ahlime gitmem çok zor oralara ailem izin vermiyor..

senin yerinde olabilmeyi isteyen bi sürü insan var karamsarlık neden...

bende atanamayanlardanım sabahtan beri insanlara açıklama yapmaktan bıktım niye 26 yı işaretlememişim ağustostada hiç ümidim yok.kadrolu alacak birsürü insan var bekleyen neyapacağımı şaşırdım allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar
46 392 ile 26 ya hayır dediğim için atanamadım 2 çocuğum var göze alamadım ağustosta tercih bile yapamam belki ama eylülde söz.alımda illaki buradan daha iyi yerler açılacak bizde atanacağız

46 392 ile 26 ya hayır dediğim için atanamadım 2 çocuğum var göze alamadım ağustosta tercih bile yapamam belki ama eylülde söz.alımda illaki buradan daha iyi yerler açılacak bizde atanacağız

inşallah arkadaşım umutlarım tükeniyor artık.kaç atamayı kıl payı kaçırdım.47.126 ile

Eylül alımı olursa şayet yine virgülden kaybederiz bu nimet yeni mezunları alır ben aştım bunları arkadaşım boşvveeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr özele geç kıymet bilirler anazaından

26 yı yazsamıydık acaba

gitmeyeceğin yeri yazıp şansını öldürme.bir arkadaş 26.tercihten hakkari yüksekova gelmiş kocası gönderemem diyor. kara kara düşünüyorlar şimdi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri