Afyon yazacaklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam bir önceki atama kadrolu atama idi.. ve de barajı 70 idi.. hayali arkadaşın üzerinden örnek vererek benim yalan söylediğimi mi ispat etmeye uğraşıyorsun. bu ne terbiyesizlik..!
kadroludan bahsetmıyorum.burası sözleşmelı atama bölümüben de bi öncekı sözleşmelı atamalardan bahsettım.naberrr

kadroludan bahsetmıyorum.burası sözleşmelı atama bölümüben de bi öncekı sözleşmelı atamalardan bahsettım.naberrr

arkadaşım ben birinci dönemden 2 tane ders bıraktım.. kpss gibi bir amacım yoktu.. bilirsiniz sınava girerken, bizim bölümümüzden bir anda bu kadar çok kişi alınacağını bilmiyorduk. ben de dolayısıyla iddialı değildim ve de elimde halk oyunları öğretmenliği gibi bir uğraş vardı.. böyle olunca sınavı da ciddiye almadım. o haliyle 66.311 alıyorum!!! şubat ayında mezun oldum şu an istediğimi yapmaya karar verebiliecek özgürlüğe sahibim.. teşekkürler...

arkadaşım ben birinci dönemden 2 tane ders bıraktım.. kpss gibi bir amacım yoktu.. bilirsiniz sınava girerken, bizim bölümümüzden bir anda bu kadar çok kişi alınacağını bilmiyorduk. ben de dolayısıyla iddialı değildim ve de elimde halk oyunları öğretmenliği gibi bir uğraş vardı.. böyle olunca sınavı da ciddiye almadım. o haliyle 66.311 alıyorum!!! şubat ayında mezun oldum şu an istediğimi yapmaya karar verebiliecek özgürlüğe sahibim.. teşekkürler...
başarılar o zaman...umarım dilediğiniz yer olur

zeynep bu ne biçim isim ya :) zayix mayix neymiş canım :) istemiyordum evet halk oyunları öğretmenliği daha eğlenceli hem ama ikisini bir arada da yapabilirim diye düşünüyorum artık hayırlısı canım ya..

haha XD o benim nickim iştee yaa :D hayırlısı olsun canım o zaman iyi düşünmüşsün..

bende yazıcam arkadaşlar afyon son tercihlere dogru

siizn kinden düşük hocam 47 656

siz hangi okulalrı yazdınız ona göre yazalım

başmakçı fatih-bayat imrallı-bolvadin kemalettın paşa-evciler sehıt alı-hocalar yesılhısar-ihsanıye bozhüyük-sandıklı kusura sehıt-sinanpasa duzagac-suhut mahmut sıram bu

inşallha olur hocam sızın de

afyon yakın diye yazıcam bakalım sizin ilk sıra o mu ona göre bende yazarım 26 işaretleyecekmisiniz hocam

başmakçı fatih-bayat imrallı-bolvadin kemalettın paşa-evciler sehıt alı-hocalar yesılhısar-ihsanıye bozhüyük-sandıklı kusura sehıt-sinanpasa duzagac-suhut mahmut sıram bu

hocam bu tercihleriniz kaçıncı sırada ....başka nereleri yazdınız paylaşır msınız????

evet sıralamalr önemli arkadaşlar

Hocam ben 1 den baŞladim o da afyon yukarda yazdigim siradakinin aynisini İŞaretledim.sonra duzce-İstanbul-batman ve sanliurfayi yazdim. 26 yi da isaretleyecegim

anlık mesajlaşmadayım arkadaslar tercıhler hakkınd a daha rahat konusabılırz

bende afyonun bütün okullarını yazmak istyrm 55 760 puan ama çokda umutlu değilim gaziantep tarafını yazmakta karasızım

ooo ben vazgecım o zaman afyondan da bı yer kalmadı e .napcam ben ya...yuksekler yazdı hep.

morelim sıfır oluyor uanları görünce

bende afyonun bütün okullarını yazmak istyrm 55 760 puan ama çokda umutlu değilim gaziantep tarafını yazmakta karasızım
betul arkadasım ben de afyon yazıcam fakat sen hangı okulları ılk basa yazdın benım puanım senden dusuk ölü tercıh yapmayım.sakıncası yoksa paylaşır mısın ya da özelden mesaj atar mısın?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri