Afyon yazacaklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
bende yazacağım puanım51.895

1- Sima000:63,000
2-abzah remziye:54,696
3-essraa:52,000
4-hale suzan:51,895
5-12waw:50,000
6-tayyibe_1987:47,511
7-burçinn:47,000
8-feriş:46,933
9- Sibel712:46.781
10- dk3532 :46 392

bende yazarım 43.50

üç arkadaşız bizde afyonu yazmayı düşünüyoruz.benim puanım 55.156 fulya 49.752 ayşegülünde 46.012

merhaba benim puanım 66.311 afyon kusura yazıyorum arkadaşlar...

afyonda SULTANDAĞI, sandıklı ve şuhut kısımlarını yazıyorum..

merhaba benim puanım 66.311 afyon kusura yazıyorum arkadaşlar...

benimkde 99 bende yazacağım ya moral bozmayın kusura bakma arkadaşım inanasım gelmiyor 46 ile genede yazacağım hemde hepsni

kalanlardan 66 kalmadı seni bilmem ama bazı ark.puanlarını farklı sayfalarda farklı yazıyor

hocam ben halk oyunları öğretmeniyim atamaya ihtiyaç duymuyordum ama bi değişiklik yapmak istedim.. anlamadım neden bu gerginlik..?

hocam okul öncesi öğretmeniolmak çocukları sevmeniz gerekiyo.okul öncesi öğretmenliği DEĞİŞİKLİK YAPILACAK BİR BÖLÜM DEĞİLLLLLLLL!

hocam benim branşım okulöncesi öğretmenliği zaten.

Hocam kusura bakmayin ama bİrden yÜksek puan gÖrÜnce gerİldm.zaten streslİ gÜnler yaŞiyoruz....

ark puanın kaç ? okul listeyen ark

anlıyorum hocam galiba herkes stresli.. ben neden hala bana inanmadığınızı anlamadım? hangi konuda lütfen açıklayabilir misiniz?

ya arkadaşlar 68 le bı öncekı atamada arkadasım ankaraya atandı.66 yla arkadaşın atanamaması ımkansız yanı.kesın dogru dııl bu puan.

ya arkadaşlar 68 le bı öncekı atamada arkadasım ankaraya atandı.66 yla arkadaşın atanamaması ımkansız yanı.kesın dogru dııl bu puan.

arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam bir önceki atama kadrolu atama idi.. ve de barajı 70 idi.. hayali arkadaşın üzerinden örnek vererek benim yalan söylediğimi mi ispat etmeye uğraşıyorsun. bu ne terbiyesizlik..!

ziyaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldinnn yaa sensindir bu inş.. ben zeynep ya.. hani tercih yapmak istemiyordun sen bakimmmmm :):):):):)

ziyaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldinnn yaa sensindir bu inş.. ben zeynep ya.. hani tercih yapmak istemiyordun sen bakimmmmm :):):):):)

zeynep bu ne biçim isim ya :) zayix mayix neymiş canım :) istemiyordum evet halk oyunları öğretmenliği daha eğlenceli hem ama ikisini bir arada da yapabilirim diye düşünüyorum artık hayırlısı canım ya..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri