semıner tam anlamıyla harıkaydı ve amacına uygun bı sekılde gerceklestı ben Eskışehirden katıldım ve ıyıı ogun oradaydım emegı gecen herkese basta onculuk yapan Selcuk Beye cok ama cok tesekkur edıyor semınerlerın devamını merakla belıyorum 
ismail hocam hoşgeldinizgerçekten tek parça halinde kaybolmadan gittiğinizi bilmek sevindirici
) sizi Bursa' ya da bekliyoruz, merak etmeyin siz gelmeden ben tenekelerinizi hazırlıyıcam
![]()
Bizim için çok güzel bir gündü. Selçuk hocamızla, Musa hocamızla, İsmail hocamızla, Hüsna ve Ayşe ile tanıştık ve gerçekten çok mutlu olduk. Tekrar Afyon'a bekliyoruzBaşarılarımızın aynı güzellikte devam etmesi dileğiyle.. Afyon'dan sevgiler
![]()
Teşekkürler...
İşallah bir dahaki sefere Uşak'a gitmeden Afyon'a gelmeye çalışacağım.
Orda sizleri gördükten sonra gelmeme gibi şansım yok...
gerçekten size ve ekibinizde yer alan diğer arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.
Yürekleriniz Kocaman arkadaşlar sizin...
Anladım.Sevalcim senin ve arkadaşlarının emeğide çok büyük, herkes bir ucundan tutup yardımcı olduğu için alnımızın akıyla tamamladık bu güzel semineri. buarada ben en büyük teşekkürü unuttum Selçuk hocama ve Musa hocama da çok teşekkür ederim, gecelerce uykusuz kalıp çalıştılar ve bizi Afyon'da evimizde gibi rahat ettirebilmek için ellerinden geleni yaptılar. Teşekkür edilmesi gereken okadar çok insan var ki unutmamız çok doğal, oyüzden emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum... ayrıca Afyon’da çok güzel arkadaşlıklar edindik hepimizHüsna hocamla aynı odayı paylaşıp Nihal hocamla birlikte yolculuk yaptık ve Seval,Dilek ile birbirimizi daha yakından tanımış olduk. Hepinizi Bursa’da ki seminerimize bekliyorummmmm
İsmail hocam, yemek yemeye giderken bana teneke bağlayın yine kaybolucam demiştiniz ya, oyüzden Bursa' ya gelirseniz tenekeniz hazır korkmayın demek istedim![]()
öncelikle selçuk hocama, musa hocama ve ismail hocama seminerlere ilk afyon da başladıkları için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bize destek olan hüsna ve ayşe yede çok teşekkür ediyorum. Sizlerle tanışmak çok güzeldi. BElki çok yorucu ama unutulmaz süper bir gündü.Hocalarımla tanışmak ayrı birşeydi zaten.İsmail hocam evinize gidebilmenize bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm çünkü aynı otobüsle ve aynı koltukta sizi afyona bekliyorduk açıkçası üzüldüm yaniumarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz
![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!