Afyon Semineri Sonrası :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 6:56
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semıner tam anlamıyla harıkaydı ve amacına uygun bı sekılde gerceklestı ben Eskışehirden katıldım ve ıyıı ogun oradaydım emegı gecen herkese basta onculuk yapan Selcuk Beye cok ama cok tesekkur edıyor semınerlerın devamını merakla belıyorum :)

emeği geçen herkesi tebrik ediyorum... bu kadar güzel geçmesi gerçekten çok sevindirici...bende çok üzgünüm orda olamadığım için...:( tesellimiz diğer seminerlerde bulunacaz inşallah... kaçıranlar üzülmesin...:) bakarsınız bu taraflarda buluşuruz...:))

Arkadaşlar seminerimizin gerçektende amacına ulaştığını görüyorum ve bu beni çok sevindirdi, Burdan bizi Afyon da en iyi şekilde ağırlayan ve misafir eden başta Selçuk ve Musa hocama, seminerin organizasyonunda emeği gecen tüm arkadaşlarıma kendim, Ramazan hocam ve Cengiz hocam adına sonsuz teşekkürler, Herkese çalışmalarında başarılar diliyorum.
Daha nice organizasyonlara...

Semİnere Katilim Tahmİnİmden De Fazlaydi.semİnerİmİzİn GerÇektende Amacina UlaŞtiĞini GÖrÜyorum Ve Bu Benİ Çok Sevİndİrdİ, Bİzİ Afyon Da En İyİ Şekİlde AĞirlayan Ve Mİsafİr Eden BaŞta SelÇuk Ve Musa Hocama, Ve Özellİkle De Emel Hocama Sonsuz TeŞekkÜrler. Semİnerİn Organİzasyonunda EmeĞİ Gecen TÜm ArkadaŞlarima
Çok TeŞekkÜrler.emel Hocam Sİze 2 Kez TeŞekkÜr Etmek İstİyorum Bİzlerle OldukÇa İlgİlendİnİz İnŞ Ayni MİsafİrperverlİĞİ De Balikesİre Ve Kocaelİye Gelİnce Benden De GÖrÜrsÜnÜz.daha Nİce Organİzasyonlara...

Bu Arada Semİnerde TaniŞtiĞim ArkadaŞlara Da Çok TeŞekkÜr Edİyorum AyŞe Ve HÜsna Ya Musa Ya İsmaİle Ve Daha Bİr Çok İsmİnİ SayamadiĞim KİŞİlere Sİzlerİ Tanimak GerÇekten GÜzeldİ...

slm
Arkadaşlar
Sonunda bende bir şeyler yazabiliyorum.
Çok yoğun ve güzel bir seminer ardından ilk boşlukta yazmaya çalıştım.
Bütün arkadaşlara teşekkür ediyor ve saygıalrımı sunuyorum,kendi adıma ve tüm ekibimiz adına bitmesini sitemediğim bir gündü ve mutlu bitti.(kaybolmadan tekrar osmaniye'ye gelebildim.)
Diğer seminerlerde bütün arkadaşları bekliyoruz çünkü gerçekten harikaydı,resimler eklenince göreceksiniz....

TEŞEKKÜRLER...
Ama bilgilendirme amaçlı söyledim ne olur olmaz diye.
Bu arada emeği geçen tüm arkadaşlara bir kez daha tekrar teşekkürü bir borç biliyorum.
O günü düşündükçe gerçekten doğru yolda doğru insanlarla birlikte olduğumuzu düşünüyorum.

emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler. bende uşaktan katıldım.
bu gibi faailiyetlerin okul öncesi eğitimin önemi açısından çok faydalı olacağını biliyorum.
gerçekten tam anlamıyla mükemmeldi.

Bizim için çok güzel bir gündü. Selçuk hocamızla, Musa hocamızla, İsmail hocamızla, Hüsna ve Ayşe ile tanıştık ve gerçekten çok mutlu olduk. Tekrar Afyon'a bekliyoruz:) Başarılarımızın aynı güzellikte devam etmesi dileğiyle.. Afyon'dan sevgiler:)

ismail hocam hoşgeldiniz :) gerçekten tek parça halinde kaybolmadan gittiğinizi bilmek sevindirici ;)) sizi Bursa' ya da bekliyoruz, merak etmeyin siz gelmeden ben tenekelerinizi hazırlıyıcam :D

Teşekkürler...
En kısa zamanda tekrar geleceğim Bursa'ya...
Aslında Bursa'yıda gezememiştim siz artık bi zahmet gezdirirsiniz...
Ama aklıma bu teneke mevzu takıldı :))

Bizim için çok güzel bir gündü. Selçuk hocamızla, Musa hocamızla, İsmail hocamızla, Hüsna ve Ayşe ile tanıştık ve gerçekten çok mutlu olduk. Tekrar Afyon'a bekliyoruz:) Başarılarımızın aynı güzellikte devam etmesi dileğiyle.. Afyon'dan sevgiler:)

Teşekkürler...
İşallah bir dahaki sefere Uşak'a gitmeden Afyon'a gelmeye çalışacağım.
Orda sizleri gördükten sonra gelmeme gibi şansım yok...
gerçekten size ve ekibinizde yer alan diğer arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.
Yürekleriniz Kocaman arkadaşlar sizin...

Merhaba Arkadaşlar..Ben de Seminerdeydim.Salon tıka basa doluydu.Oturacak yer zor bulduk.Katılan arkadslarımı,uzmanları ve organıze eden yonetıcılerı tebrık edıyorum.Devamını Bekliyoruz :)

herkese merhabalar,seminer çokk güzeldi,seminer sonrası sizlerle tanışmak daha güzeldi:36_3_12: en kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle.

Teşekkürler...
İşallah bir dahaki sefere Uşak'a gitmeden Afyon'a gelmeye çalışacağım.
Orda sizleri gördükten sonra gelmeme gibi şansım yok...
gerçekten size ve ekibinizde yer alan diğer arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.
Yürekleriniz Kocaman arkadaşlar sizin...

Hocam sağ salim Osmaniye'ye varmanıza sevindim.:D.. İnşallah sonraki seminerlerde tekrar çalışma imkanımız olur:)

öncelikle selçuk hocama, musa hocama ve ismail hocama seminerlere ilk afyon da başladıkları için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bize destek olan hüsna ve ayşe yede çok teşekkür ediyorum. Sizlerle tanışmak çok güzeldi. BElki çok yorucu ama unutulmaz süper bir gündü.Hocalarımla tanışmak ayrı birşeydi zaten.İsmail hocam evinize gidebilmenize bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm çünkü aynı otobüsle ve aynı koltukta sizi afyona bekliyorduk açıkçası üzüldüm yani:) umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz:)

unuttum sandıysanız yanılıyorsunuz EMEL öğretmenimin katkıları ve desteği sayesinde çok güzel bir seminer gerçekleşti. Bu seminerin iki özelliği var. Hem sitemizin düzenlediği ilk seminerde hemde bildiğimiz kadarıyla afyon da okulöncesiyle ilgili düzenlenen ilk seminer:) ağrı ya da teşekkür ederiz...

vallaha kıskandım ::((
ama nazar değmesin maşallah....
izmire de bekliyoruz....

Sevalcim senin ve arkadaşlarının emeğide çok büyük, herkes bir ucundan tutup yardımcı olduğu için alnımızın akıyla tamamladık bu güzel semineri. buarada ben en büyük teşekkürü unuttum Selçuk hocama ve Musa hocama da çok teşekkür ederim, gecelerce uykusuz kalıp çalıştılar ve bizi Afyon'da evimizde gibi rahat ettirebilmek için ellerinden geleni yaptılar. Teşekkür edilmesi gereken okadar çok insan var ki unutmamız çok doğal, oyüzden emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum... ayrıca Afyon’da çok güzel arkadaşlıklar edindik hepimiz :) Hüsna hocamla aynı odayı paylaşıp Nihal hocamla birlikte yolculuk yaptık ve Seval,Dilek ile birbirimizi daha yakından tanımış olduk. Hepinizi Bursa’da ki seminerimize bekliyorummmmm

İsmail hocam, yemek yemeye giderken bana teneke bağlayın yine kaybolucam demiştiniz ya, oyüzden Bursa' ya gelirseniz tenekeniz hazır korkmayın demek istedim :D
Anladım.
Hazır tutun tenekeleri Bursa'yıda fet etmeye geliyoruz ...:))

öncelikle selçuk hocama, musa hocama ve ismail hocama seminerlere ilk afyon da başladıkları için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bize destek olan hüsna ve ayşe yede çok teşekkür ediyorum. Sizlerle tanışmak çok güzeldi. BElki çok yorucu ama unutulmaz süper bir gündü.Hocalarımla tanışmak ayrı birşeydi zaten.İsmail hocam evinize gidebilmenize bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm çünkü aynı otobüsle ve aynı koltukta sizi afyona bekliyorduk açıkçası üzüldüm yani:) umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz:)

Aynı otobüs ve aynı koltuk olmasada bir daha Afyon'a geleceğim günü iple çekiyorum...
Ama biliyorsunuz Uşak yapmadan gelemiyorum.:))
Bu arada Mutlaka DSİ ye uğramadanda olmaz tabi...

seminere katılamadım ama bu kadar güzel geçeceğini biliyordum yorumlar tam tahmin ettiğim gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri