Afyon Eğitim Fakültesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dilekselek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@dilekselek
Herkese Merhaba,
Ben Dilek, AKÜde okul öncesi öğretmenliği üçüncü sınıf öğrencisiyim.Siteyi ve forumu gerçekten beğendim iyi bir arşiv oluşturulabilir...Arkadaşlarımı da haberdar ediyorum forumdan yakında daha renkli bir Afyon Kocatepe Üniversitesi forumu göreceksiniz:cool:
güzel paylaşımlar dileğiyle ve sevgilerimle...

Teşekkür ederim.Afyon Eğitimden arkadaşları da burada görmek istiyoruz :)

merhaba bende afyon kocatepe üniversitesi okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum.gerçekten çok güzel bir site oluşturulmuş.bu sitenin bana ve birçok kişiye çok yaralı olacağını düşünüyorum.bende katkıda bulunursam ne mutlu bana :D:D

ben de yeniyim sınıf arkadaşım ve dürüst bir dost olan dilekselek'i burda görmek çok güzel ayrıca okul öncesi öğretmenliği okumak da çok güzek kendimi çoooooooooooooook şanslı hissediyorum

off afyon offf neden bende afyonda değilim kiiii

ilkayy ne kadar iç çekmişsin öyle neden afyonda olmak istiyorsun afyona gelen pişman gelmeyen pişman

nıye ole soyluyorsun melıke sultan
bende afyonluyum ama aibu deyım
okuloncesınde
bence okuloncesını bı seçen bıde seçmeyen pişman.........

Valla ben hiç pişman değilim çok da mutluyum...

dilekçiğim hangisinden memnunsun afyonda okumaktan mı okul öncesinde okumaktan mı yoksa her ikisindende mimemnunsun

Her ikisi de, aslında daha büyük bir şehir ve üniversitede okumayı elbette isterdim ama kaynakları değerlendiremedikten sonra neye yarar ki?
İnsan istedikten sonra her yerde herkese rağmen başarılı ve mutlu olabilir bence.
Hem Mehmet Yapıcı, Şenay Yapıcı, Kayhan Metin...Kaç tane fakültede var?

Her ikisi de, aslında daha büyük bir şehir ve üniversitede okumayı elbette isterdim ama kaynakları değerlendiremedikten sonra neye yarar ki?
İnsan istedikten sonra her yerde herkese rağmen başarılı ve mutlu olabilir bence.

dilekselek' Alıntı:
aynen katılıyorum canım bizimki gibi hocalar nerde var

keşkim bende okusaydım bu bölümü ne güzel olurdu yaw.tüm afyona selamlar..

memleketime kucak dolusu selamlar,arkadaşlar sizlerede başarılar........

selamlar. ben bu sene aranızdan ayrılacağım. ama gözüm arkada değil. girişken ruhlu öğrenciler bırakacağım geride. iyi bakın hocalarımıza...

arkadaşlar bende afyon kocatepe turizm işletme mezunuyum keşke okul öncesi okusaydım şu anda afyona eğitimde farklı bi bakış açısına sahip anaokulu açıyorum

arkadaşlar bende afyon kocatepe turizm işletme mezunuyum keşke okul öncesi okusaydım şu anda afyona eğitimde farklı bi bakış açısına sahip anaokulu açıyorum

Kolay gelsin:) Ziyaretinize geliriz belki:) Neler yapmayı planlıyorsunuz farklı bakış açısı derken?

slm arkadaşlar... bende afyondan konyaya yataş geçiş yaptım:( ama pişmanım nerde o hocalar nerde o sınıf.... çok özledim yaw!!!!!! neyse sizleri burda görmek çoık güzel. dilekcim ben leyla,konyadan... by..

:) Seni görmek ne güzel ya Leyla:) Alışırsın heralde diyeceğim ama gerçekten hocalarımızı kaçırdın...:(

inş alışırım,artık başka şansım yok... neyse eee afyonda neler var? rektör degişmiş sanırım,size bir sorun oldu mu?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri