Afyon Eğitim Fakültesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dilekselek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
3. sınıf biraz yoğun geçiyor, şimdiden kolay gelsin bolca grup çalışması sizi beklemekte.

Bu arada arkadaşlar kayıtlar başladı gerçi haberiniz vardır da yine de hatırlatayım dedim:)

herkese merhaba;
ben seval okul öncesi öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim.forumdan çok memnunum,kendimi geliştirmemi,paylaşmayı çok iyi öğreniyorum.okul öncesi öğretmenleri ve öğretmen adayları için iyi bir kaynak.dileğim sayesinde siteyle tanıştım teşekkür ederim arkadaşım:)

Sağol..İnşallah güzel bi sene geçiririz..Pazartesi okul başlıyor...Yine eve özlem başlıcak..Bekle okul geliyoruz..:)

tatil iyiydi arkadaşlar ama ya:)) yorucu bir yıl daha başlıyor ee tabi olulda özleniyor...

arkadaşlar herkesin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.zor bir yıl 4. sınıfları bekliyor.arkadaşlar tavsiyem eğitim derslerini temelden sıkı tutun sonra çok zorlanırsın.kpss çok zor...ne kadar erken başlanırsa o kdar iyi.herkese başarılar

meraba ben de akü oöö okuyorum güzel bir site yararlı olacağını düşünüyorum

meraba ben de akü oöö okuyorum güzel bir site yararlı olacağını düşünüyorum

hoşgeldiniz.kaçıncı sınıftasınız acaba? evet hepimize bu sitenin yararlı olacağını düşünüyorum...

evet ikinci öğretimdeyim..Bu sene alttan alan herkesin dersleri karıştı ya.Ders programında epey değişiklik var.Benimde alttan aldığım dersler var da:)

ben yeni geldim herkese merhaba okul öncesi öğretmenliği dördüncü sınıf öğrencisiyim.

hoşgeldiniz emine hanım:dilek olmasa ne olacaktı bizim halimiz:)

ben de geldimmmm :) bilin bakalım kimim ben ??

fatma olabilir misin sen cevap bekliyoruz ama

Bulduk ama söylemeyiz:)

ben söyleyecem:) dileğim o benim staj arkadaşım biraz zor oldu ama aynı grupta olmayı başardık:)

bende akü okul öncesi 2deyim dilege katılıyorum.kıymeti bilinmesi lazım

tabi ben ilk yazılardan okudugum ıcın yazdım bunu:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri