Afyon Eğitim Fakültesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dilekselek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Merhaba arkadaşlar 22 martta seminerimiz var.Lütfen unutmayın arkadaşlar

bende aküde okuyorum 2. sınıf öğrencisiyim sınıf arkadaşlarımızı elimizden geldiği kadar siteye yönlendiriyoruz

sevalciğim tesekkür ederiz sanada seminer konusunda.cok emeğin gecti.bu arada cok şıktın bugün canımm:)

ben de burdayım arkadslar siteniz çok güzel aradığım çoğu şey burda

m.yapıcı şenay yapıcı gözde inal özlem kaya böyle sıcak kanlı hocalar ben hiçbiyerde görmedim

hoşbulduk insallah aküden daha çok kişiyi aramızda görmek için çok çaba harcıyorum. hocalarımın ve arkadaşlarımın bir çoğunu yönlendimeye çalışıyorum

afyonlu 03 bende ikinci sınıftanım kimsin sen

Bütün arkadaşlara selam üniversite de okumak çok güzel bir duygu bence. Bu kadar üniversirteye girmek isteyen öğrenci varken şükretmek gerekiyor. Ayrıca Afyon'u seviniz çünkü Afyon sizi seviyor...

hoşgeldiniz sitemize ve bizlerin arasına akü den birileerini görmek güzel oluyo:)

hosbulduk eftelya evet aküden kişileri aramızda görmekten mutlu oluyoruz insallah afyon kocatepe üniversitesi kosacak buraya ::36_11_12:

bak bildin çağlar aferin sana:d

ArkadaŞlar Nerdesİnİz Ankete Bİle GİrememİŞİz Bu Forumdan Bİzde YararlandiĞimiizi Ve Bazi Konularda Yardimci Olacagimiizi GÖsterelİm Daha Çok Üye Gerekİo Bİze

Merhaba Dilek ; Hayata böyle olumlu bakman ne guzel, bnde Afyon Eğitimde 3. sınıf Okul öncesi öğrencisiyim.
Bence de insan istediğinde mutlu olabilir yeter ki başka pencerelerden bakabilsin yaşama

Merhaba Dilek ; Hayata böyle olumlu bakman ne guzel, bnde Afyon Eğitimde 3. sınıf Okul öncesi öğrencisiyim.
Bence de insan istediğinde mutlu olabilir yeter ki başka pencerelerden bakabilsin yaşama

Hoşgeldin arkadaşım:)

Çağlar hoşgeldin...Bu senede bitti..Bigün bizde mezun olucağız:)Burada mezun olan arkadaşları kutluyorum dilerim kpss iyi geçer..Sizleri seneye öğretmen olarak görmek istiyoruz..Şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar,darısı başımıza..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri