Afyon Eğitim Fakültesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dilekselek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
GamzeLİmmmmmm öperim seni canım arkadaşım benim ne güseL böLe burada karşıLaşmak :)

bende afyonluyum derler ya hani koca afyonlu...ama anadolu üniv.deim...

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sınıf arkadaşlarımın çoğu burda ama pek aktif değilsiniz sanırım :)

ayyyyyyyy inanmıyorum dilekcim beni hatırladınızmı bilmem! eski bir akü lü olarak oradan kaçan daha doğrusu:) ama şimdi çok özledim keşke.... ben ALİSE umarım unutulmamışımdır..... dilekciğim buarada seni arıyodum şansa bak desem

dilekcim sınıfı toplayıp bu yıl 3.okulöncesi kongresine çanakkale ye gelin olurmu bizde geleceğiz inş.

Oda arkadaşımı unutmadım tabi:) Nasılsın Alisecim umarım herşey yolundadır:) Kongre için okulda henüz bir gelişme yok ama katılmayı çok istiyoruz.

teşekkür ederim dilekcim iiyim sonunda tekrar sizlerle buluşmak güzel dilekkkkkkkkkkk okulunun kıymetini çok ii billlll

merhaba alise ben seval sen beni unuttun sanırım ama ben seni hatırlıyorum canım:) umarım daha sık görüşebiliriz

hiç unuturmuyum sizleri hepinizin yanaklarından kocamannnnnnnnn öpüyorum ayrıca herkese selamlar umarım en yakın zamanda görüşürüzzzzz:)

inş. canım görüşmek üzere:)

bende dilek'e katılıyorum. beni bu siteyle tanıştıran da dilekdi, tekrardan teşekkür ediyorum...

Gülsüm Hoşgeldin:) Senin de üye olmana sevindim:)

yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.ben gazi mezunuyum ama benim hocalarımdan münevver hoca biz mezun olduktan sonra sizin üniversiteye geçmiş.ona ulaşmam gerekiyor.bana yardımcı olabilir misiniz?şimdiden teşekkürler

Seam Arkadaşlar Bende Afyonda Okuyorum Okul öncesi öğretmenliği 2. Sinifim Afyon Kocatepe üniversitesini çok Seviyorum...

yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.ben gazi mezunuyum ama benim hocalarımdan münevver hoca biz mezun olduktan sonra sizin üniversiteye geçmiş.ona ulaşmam gerekiyor.bana yardımcı olabilir misiniz?şimdiden teşekkürler

arkadaşım adını ve sana nasıl ulaşabilceğimi söylersen yardımcı olabilirm...

merhaba arkadaşlar...ben de geldim ama geciktim galiba biras..
olsun geç olsun da güç olmasın derler ya doğru walla..
=)))))
bol bol görüşmek dileğiyle...

hoşgeldiniz:)

22 martta okulumuzda bir seminer yapılıyor biizm için çok önemli herkes gitsin arkadaşlar... bu sırada seval sanada çok teşekkürler seminer için çok koşuşturdun..

22 martta okulumuzda bir seminer yapılıyor biizm için çok önemli herkes gitsin arkadaşlar... bu sırada seval sanada çok teşekkürler seminer için çok koşuşturdun..

Canım seminer Afyon Lisesi Konferans salonunda yanlış anlaşılma olmasın:)

Salonun %60'ı Seval sayesinde dolacak inşallah:)

gamzelim88 ve dileğim e çok teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum. Koşuşuturmaya devam inş Afyon da bu ilk seminer ve herkesin yararlanmasını istiyroum umarım başarabiliyorumdur.

arkadaşlar seminer Afyon lisesei konferans salonunda saat 13:00 de başlayacak

biraz erken gelmeniz tavsiyemdir:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri