Afyon Eğitim Fakültesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dilekselek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Yeni rektörümüz çok şeker biri,Prof. Dr. Ali Altuntaş. Dekanımız da değişti Ergün hoca, Şenay hoca dekan yardımcısı oldu. Ama kendi adıma en sevindirici olanı AKÜ Çocuk Evi müdürlüğüne Mehmet Yapıcı hocamızın getirilmesi oldu:)
Sivas'taki Ulusal Okul öncesi kongresine bu seneki mezun olan arkadaşlarımız Özlem hoca önderliğinde 5 tane bildiri ile katıldılar.
Bizim de araç yapımı sergimiz oldu. Çok eğlendik. Ben havuç oldum.

http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?t=11367

Fotograflarımız burada:)

çok güzeeeeeeeeeeel... çoooooooook tebrik ederim....

buarada dilek sen msnini bana gönderirsen sevinirim... kde. aeo.... tekrar hepinizi çoook tebrik ederim.. bişey daha senin bende defterlerin vardı onları nasıl verbilirim sana??

merhaba arkadaşlar bende afyonluyum.duyduğuma göre kocatepe üniversitesi güzel eğğitim veren üniversiteler arasında.ben MARMARA üniversitesindeyim son sınıf eçtim..çok ta memnunum hocalarımdan ve bölümümden.

merhaba arkadaşlar bende afyonluyum.duyduğuma göre kocatepe üniversitesi güzel eğğitim veren üniversiteler arasında.ben MARMARA üniversitesindeyim son sınıf eçtim..çok ta memnunum hocalarımdan ve bölümümden.

mrb arkadaslar bende ıspartalıyım daha tercih yapmadım ama afyon okul oncesini yazıp yazmayacagımda bi karara varamadım nası guzelmi pişman oldunuzmu hiç aslında ben istemeden gidecegim gidersem ama tanımak gerektiğini düsündün biraz yardımcı olursanız sevinirim bye

mrb arkadaslar bende ıspartalıyım daha tercih yapmadım ama afyon okul oncesini yazıp yazmayacagımda bi karara varamadım nası guzelmi pişman oldunuzmu hiç aslında ben istemeden gidecegim gidersem ama tanımak gerektiğini düsündün biraz yardımcı olursanız sevinirim bye

Tercih dönemi çok zor ve sıkıntılı bir dönem gerçekten.
Üniversiteden tam olarak ne bekledğini iyi düşünürsen doğru kararı vereceğine inanıyorum, şimdiden hayırlı olsun:)
Ben bölümümü ve üniversiteyi seviyorum. Üniversiteye uyum, kalacak yer gibi konularda çok fazla sorun yaşamadım. Afyon sakin bir şehir, başını fazla ağrıtmaz, canın sıkılırsa Isparta yakın, ailenin yanına rahatça gidebilirsin:) Bunun dışında çok değerli hocalarımız var.
İyi düşün, hayırlısını dile,
Afyon'u kazanırsan, yardım istersen buralardayım, sevgiler:)

ya cok tesekkur ederim gercekten peki iş olanakları ii mi

İş olanakları derken neyi kastettiğini çok iyi anlamadım.
OKul bitince Okul Öncesi Öğretmeni oluyorsun.Bu konuyla ilgili okulun sitesinde şöyle bir bilgilendirme var:
"Mezunlarımız, resmi ve özel okullarda öğretmenlik yapmaktadırlar. Özel kolejler, resmi okulların anaokulu sınıflarında ve kreşlerde okul öncesi çocukların bakımı ve eğitimini yürütebilecek öğretmenler yetiştirir."

Kastettiğin okurken part-time iş olanakları ise bu konuda bilgim yok.

merhaba arkadaşlar!!!
ben de AKÜ okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum.ben okulumdan,afyondan ve en önemlisi bölümümden memnunum:)ama sanırım burada benim sınıf arkadaşlarım yok daha.birgün tanışmak dileğiyle arkadaşlar:)hepinize sevgiler...
site yöneticilerini bu kaliteli siteden dolayı tebrik ediyorum.başarılarının devamını diliyorum...

merhaba arkadaşlar!!!
ben de AKÜ okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum.ben okulumdan,afyondan ve en önemlisi bölümümden memnunum:)ama sanırım burada benim sınıf arkadaşlarım yok daha.birgün tanışmak dileğiyle arkadaşlar:)hepinize sevgiler...
site yöneticilerini bu kaliteli siteden dolayı tebrik ediyorum.başarılarının devamını diliyorum...

merhaba arkadaşlar!!!

hoş geldin....

hoşbulduk:) (ben serdem hoca)

merhaba ben seval;
bende afyon kocatepe üniversitesi okul öncesi öğretmenliği öğrencisiyim.artık dört olduk.dileğim sayesinde siteyle tanışdım.gerçekten çok önemli birikimlere sahip bir site ve böyle bir siteye üye olmaktan çok mutluyum:)

merhaba arkadaşlar,

merhaba arkadaşlar,Ben de afyon kocatepe üniv okulöncesinde okuyorum..BU site gerçekten çok güzel.Hazırlayanların eline sağlık..

merhaba ben seval;
bende afyon kocatepe üniversitesi okul öncesi öğretmenliği öğrencisiyim.artık dört olduk.dileğim sayesinde siteyle tanışdım.gerçekten çok önemli birikimlere sahip bir site ve böyle bir siteye üye olmaktan çok mutluyum:)

:D Sevalim hoşgeldin.

hoşbulduk dileğim; iyiki varsın hep artıların oluyor bende canımm

merhaba arkadaşlar,Ben de afyon kocatepe üniv okulöncesinde okuyorum..BU site gerçekten çok güzel.Hazırlayanların eline sağlık..

hoşgeldin gamzelim.evet sitenin içeriği güzel.kaçıncı sınıfa geçtiniz acaba?

hoşbulduk sedef..3'e geçtim sedef:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri