evet bestecimm sana katılıyorummm bizler o kadar rahat büyüyoruz ki en ufak birşey de bile hemen sitemlerimiz başlıyor... ya onların yerinde olsaydık 🙁0_beste_0 şunu yazdı:bizler ne kadar şanslıyız...orada onların neler yaşadığını neler gördüklerini düşündükçe çok kötü oluyorum...
bunun farkında olmayan o kadar çok insan varki...savaşlar katliamlar..🙁
sevilnas eklediğinden resim gerçekten yürek parçalayıcı. insan bi tuhaf oluyor.aslında ne kadar şükretsek halimize azdır. bu görüntüler bütün inasnlığın ayıbıdır.hepiniz biliyorsunuzdur akbabanın aç afrikalı çocuğu bekleyinişini ve fotokameramanın seyredişini.ve sonra kameramanın vicdan baskısından intihar edişini.belki de bu devirdeki intiharların sebebi bu tür inanlık ayıpları olabilir.şükür azlığı.
bir ay olarak doğdum,bir güneş batacağım.
yoluma yeni sevgiler ekledim,engelleri şaşmadan aştım.
....
bir ay olarak doğdum,bir güneş batacağım.
yoluma yeni sevgiler ekledim,engelleri şaşmadan aştım.
....
bu bir resim arkadaşlar.sadece o anı donduran bir kare.
ya öncesinde yaşananlar,ya sonrasında yaşananlar
o çocuğun mutlulukları alınmış elinden,çocuk yaşamı alınmış;buruk,sisli,acı bir hayat verilmiş yerine.
gözlerinde umut yok.sadece yaş ve gördüğü acı manzaraların hayali var.
sinekleri bile aç afrikanın.afrika kendi de bahtı da kara afrika.
"şanlı gelecek "diye bir şiir var.arama motorundan girip dinlemenizi tavsiye ederim.
ya öncesinde yaşananlar,ya sonrasında yaşananlar
o çocuğun mutlulukları alınmış elinden,çocuk yaşamı alınmış;buruk,sisli,acı bir hayat verilmiş yerine.
gözlerinde umut yok.sadece yaş ve gördüğü acı manzaraların hayali var.
sinekleri bile aç afrikanın.afrika kendi de bahtı da kara afrika.
"şanlı gelecek "diye bir şiir var.arama motorundan girip dinlemenizi tavsiye ederim.