Adey?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muamma1980
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@muamma1980
Adey uygulamasını okul öncesi öğretmenleri yapacak mı? Yapacaksa nasıl olacak?

bu sene biz yapmıyoruz... okul öncesini tanımlamamışlar seneye bakalım...

evet hocam yapacaklar. Son tarih 31 Aralık 2012

hocam ben okuldan giriş yaptım sayfa bana açılmadı müdüre sordum oda bu sene alt yapı olmadı galiba dedi.. ama bundan bir aya öncesi sonrada bakmadım adresten bakacam hocam sağolun:)

Serkan hocam anlayamadığım şeyler açılıyor.Daha açıklayıcı bilgi verirseniz memnun olurum:))

Giriş yapıyorum ve görev seç bölümüne giriyorum.Tek görev görünüyor zaten daha sonra Adey bölüm 1 bölüm 2 bölüm 3 diye sıralanan bir liste başlıyor afet yönetimi ile devam ediyor bu liste seç bölümünden adey eğitim sınıfı bölüm 1 i seçiyorum ancak arkası gelmiyor:))

Giriş yapıyorum ve görev seç bölümüne giriyorum.Tek görev görünüyor zaten daha sonra Adey bölüm 1 bölüm 2 bölüm 3 diye sıralanan bir liste başlıyor afet yönetimi ile devam ediyor bu liste seç bölümünden adey eğitim sınıfı bölüm 1 i seçiyorum ancak arkası gelmiyor:))

ADEY Bölüm1 - ADEY Bölüm2 - ADEY Bölüm3 'ü yapın ardından , Ilkogretim ADEY Sinav Sorulari nı çözün hocam.. Dediğim bölümleri tek tek geçip sınavın hepsini doğru yapmanız gerekiyor.. Son tarih 31 ARALIK 2012. 1 sene var daha yani :))

talep ederseniz soruların cvp larını yayınlayabilirim :)

Okul idaremiz bu ayın sonu olarak yansıttığı için olayı telaş yaptıydım:))İyi o zaman hiç dikkat etmemiştim tarihe sağolunuz efendim

ADEY ilöğretim öğrencileri için geçerli okulöncesini ilgilendirmiyor...

serkan hocam ilk soruda toplam devamsızların oranı filan diyor bunları kafanıza göre mi yanıtladınız??:))Biz devamsızlık girmiyoruz e okula en azından ben girmiyorum olmadı cevapları yayınlayın:)

Okul idaremiz bu ayın sonu olarak yansıttığı için olayı telaş yaptıydım:))İyi o zaman hiç dikkat etmemiştim tarihe sağolunuz efendim

rica ederim.. :) Yeni konu olarak açayım cevapları

Arkadaşlar okulöncesi öğretmenleri için ADEY içerisinde yer alan anketler dolduruluyor aşamalar geçildkçe diğerine geçiliyor ard arda anket doldurulmuyor 1.Aşama bitince sistemden çıkı yeniden giriş yapın(Bazılarında direk 2.Aşamaya geçmeyi kabul ediyor ama bende etmedi Çıkış-Giriş yaptım.) Ancak bizde bu yıl olmayan devamsızlık takibi onu tanımlamamışlar.Normalde sınıf rehber öğretmenlerine (ilköğretimde çalışan arkadaşlar için) devamsılığı risk grubuna giren öğrenciler için birsürü evrak form var bizler için bun bu yıl açmamışlar ben bunla ilgili okul idaresiyle ve ilmilli eğitimle görüştümbakalım ne olacak bildiğiniz üzere okulöncesinde çok raht devamsızlık yapılıyor sağlık raporu olamadan aileler çocuğunu göndermeyebiliyor dah şimdiden benim sınıfta 8 kişi risk grubunda(10 günde fazla) dahada vahimi devamsızlık olsa bile yaptımı ne sınıftamı kalacak hayır bilemm ne yapacaklar şuan için içi boş bakalım nasıl dolacak

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri