Açıköğretim Fakülteli Arkadaşlar Hoşgeldiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
herkese selam özden ben 3. sınıf aöf okuyorum.

merhaba özden ve selda hoşgeldiniz.

SELDA tekrar hoşgeldin..umarım güzel paylaşımlarımız olacak .sevgiler... :)

slm arkadaşlar bende yeniyim aranıza alırdsanız sevinirim ben açık öğr de liseyi bu sene bitirdim sınavada seneye giricem ben sizin gibi sınavı kazanabilirmiyim acaba benim dersaneye gitmeye ne zamanım var nede müsaitim yani tek bşıma yardım sız yapabilirmiyim aslında hiç ümidim yok zaten o yüzden girmiycem cesaretimi toplarsam seneye istiyorum aranızda benim durumumu daha önceden yaşamış olan varmı

merhaba kermav,öncellikle hoşgeldin tabiki bizimlesin ... :) eğer ister ve çabalarsan başaramayacağın hiçbirşey yok.önemli olan kısmı sende bitiyor.eınsteın bir soruyu çözerken vaktının % 95 nı soruyu anlamaya % 5 nı ıse çözmeye ayırırmış.sende bu durumda %95 nı ıstemeye % 5 nı ıse uygulamaya ayırmalısın ..tabıkı bundan çalışmayıp beklentı içinde ol gıbı bır mana çıkarmazsan.. :):):) şaka bir yana eğer gerçekten istersen ve emek verirsen tabiki olur....

Selam bende aöf 4. sınıf öğrencisiyim ve belki de şu anda mezunum.

sevgili gökben inşallah mezun olmuşsundur.sana imreniyorum,darısı başımıza....bende 3.sınıftayım... ARAMIZA HOŞGELDİN . başarılar..

sevgili hussel umarım daha iyiside olacak....

ay çok içimi rahatlattınız arkadaşlar diplomam daha gelmedi bu sene iğşalah elimde olur deniycem sınava giricem ama 14 aylık oğlum var bakalım nasıl ders çalışıcam bide öğle bişeyki yani nerden başlıycamı bile bilmiyorum nasıl olur nerelerden soru çıkar onu bile bilmiyorum önerebileceğiniz kitaplar varmı

bence öncellikle istediğini belirten mesajlar yaz kagıtlara .senı motıve edecek ve ılerıde hayalını kurdugun şeylerı ,daha sonra bunları görebılecegın yerlere as ama bebışın ulaşabılecegı yerlere degıl tabıkı :)öncellikle zor olanlarla başlamalısın.gerçi bu söylediğim kişiye göre değişir..ama eğer hevesim kırılır diyorsan kolaydan başla tabiki:)önerebılecegım bir kıtap yok ,yanlış bışey sölemek ıstemem..sistem değişti ve 3 yıl oldu...ama konu anlatımı olan, konu anlatımyla birlikte örneklere yer veren daha sonra bol bol testlerı olan kıtap ve kaynaklar tercıh et.... yararlı olacaktır... husselın fıkrıde önemlı....o daha yeni girmiş bize göre :)

merhaba bende açıköğretim 3. sınıf öğrencisiyim.
mükemmel bir site biraz geç farkettim

berivan hoşgeldin ...

bende 3.sınıfa geçtim çok güzel bir site geç farkettim ama çok begendim herkese merhaba:)

gezgin' Alıntı:
bende 3.sınıfa geçtim çok güzel bir site geç farkettim ama çok begendim herkese merhaba:)

Sitemize hoşgeldin arkadaşım. Güzel paylaşımlar da bulunmak dileğiyle... :)

tşk gökben:) hoşbuldukkk inşallah...

mrb lar arkadaşlar ben niğdeden hatice a.ö.f 3.sınıf öğrencisiyim saygılar

sevgili hatice hoşgeldin...

okulöncesi 2006 mezunuyum. ismim serap

hoşgeldin serap...

teşekkür ederim neslihan aranızda olmak güzel:opucuk:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri