Açıköğretim Fakülteli Arkadaşlar Hoşgeldiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
biz biz açık öğretimliyiz.biz sizi yalnız bırakmayız:):)

evet selçuk bey 611 görüntülenme benide baya şaşırtıyor....ilginç ama çoooooooook güzel.... görüntüleyen herkese teşekkür ederiz...bizler tanışıyoruz.sizde selam verin daha da büyüyen bir paylaşımımız olsun...:)

slm arkadaşlar!bende aof okulöncesi öğretmenliği 3.sınıf öğrencisiyim.burayı bulduğuma çok sevindim hepinizlede tanışmaktan şeref duyarım

selam beşiktaş85 bızde mutlu olduk.hoşgeldın.... :)

hoşbuldum..gerçekten çok güzel bir yer burası ayrılamıyorum valla...
iyiki böyle bir site var

arkadaşım aramıza hoşgeldin...

HOŞBULDUK  
BENDE 3.SINIFTAYIM

zeycan hoşgeldin....:D

açık öğertimliler hoş bulunmaktan başaka bişi yazmamıslar arkadaşlar başka yazıcak bişleriniz yokmu bu form sayfasına

MERHABA OKULÖNCESİ EĞİTİME GÖNÜL VERENLER
BEN AÇIK ÖĞRETİM 1. SINIFTAYIM
VE GELİR GELMEZ BİR SORU SORMAK İSTİYORUM,
KADROSUZ USTA ÖĞRETİCİLER İÇİN SEMİNER TARİHİ NE ZAMAN BAŞLIYOR BİLİYOR MUSUNUZ?:)

İNŞAALLAH GÜZEL PAYLAŞIMLARDA BULUNMAK DİLEĞİYLE....

merhaba arkadaşlar. bende açık öğretim 1, sınıftayım. site çok güzel emeği geçen herkesin eline sağlık.

benım gırdıgım dönemde ağustos ayının son haftalarında başvuru yapılıyordu.ekım ayının 2.haftasında 2 haftalık bır semıner ve arkasında sınav yapılıyordu.... ama aldıgınız puan ve kontenjan durumuna göre atanıyorsunuz.kı mezunıyetınız veya sınıfınız dahı çok önemlı....

merhaba papatya hoşgeldin aramıza....

arkadaşlar selam ben henüz açıköğretimli değilim ama bu sene össye giricem ve açıköğretimde eğer puanım yeterse okulöncesi okumak istiyorum bana yardmcı olabilirmisiniz bu konudaaki bende önümüzdeki sene açıköğretimli olayımmm

hoşbulduuuuuuuuuuk

Ankara oturan ve iş arayan çocuk gelişimi açık öğretim mezunu öğretmene ihtiyacımız vardır.ilgilenen bayan arkadaşlar lütfen --------------------- tlf larınızı bırakın ayçağdaş yuva yada----------------- nolu tlf arayabilirsiniz

selam bende 3.sınıf öğrencisiyim.Mezun olan arkadaşlar size sormak istiyorum kpss girdinizmi atandınızmı yoksa sözleşmelimi çalışıyorsunuz.

merhaba hülya hoşgeldin...mezun olanlar bilgi verirse seviniriz...sevgiler..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri