Açıköğretim 3. sınıf 2007 vize soruları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan minnoşum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@minnoşum
:362jf:açıköğretim 3.sınıf derslerinin sınav soruları özellikle vize soruları olan arkadaşlar yazabilirlermi derslerin bütününden teşekkür

arkadaşlar yokmu soruları hatırlayan lütfen hatırlarsanız yazın kaç soru olursa olsun...

yokmuuuuuuuuuu soru hatırlayan arkadaş ya ne çabuk unuttunuz lütfen arkadaşlar hatırlayan yazsın yardımcı olursunuz........teşekkür

ya bende bu konuda yardım bekliyorum bütün arkadaşlardann, hakkaten çok ihtiyacımız varrrr.. lütfenn bulabilceğimiz bir yer varsa söyleyin.

arkadhttp://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?t=33425&highlight=s%FDnav+sorular%FDaslar
bu konuda acıklama yapıldı sıtede bu link i ıncele

arkadaşlar bu kadar panik yapmanıza gerek yok ben yardımcı kitaptan çaştım ve çoğunlukla aynı sorular çıkıyor başarılar:)

arkadaşlar verdiğiniz linki açtım orada yönetici tuğba hocam e öğrenme nin linkini vermiş orda sadece yılsonu sınav sorularıvar.bana şuan vize soruları lazım....ayrıca samelif arkadaşım bende yardımcı kitaptan çalışıyorum ama elimizde çıkmış soru örneği olsa fenamı olur sende yararlanmazmısın ayrıca panikte olmuyoruz ben bu yıla kadar direk geçtim notlarımda çok yüksek olarak ...yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler......

mrb arkadaşlar vize soruları çok kolay endişe etmeyin.fen ve matematik dersinde kitabın deneyler bölümüne çalışmanız yeterli ayrıca ders kitabından sınıf yönetimide çok kolaybi
ders vizeler kolay ii çalışırsan geçersin

selam gizem arkadaşım verdiğin bilgilere teşekkür ....şu dosya işi okadar zamanımı alıyoki bide uygulama öğrt elde yazcanız dedi ....ders çalışmaya az zaman kaldığı için en azından elimde çıkmış soru örneği olursa iyi olur diye düşünmüştüm sen içimi rahatlattın fen ve mat dan korkuyodum benım matla aram hiç iyi değildir kib....teşkürrrr

selam arkadaşlar çok şükür geçen yılın vize soru ve cevapları e öğrenme portalında yayınlandı ilgilenenlere duyurulur.....

Şu Anda Yardimci Kİtabi Bulamiyorum Bana Yardimci Olur Musunuz

arkadaşalar
1. googleye aöf e öğrenme portalı yazın
2.açılan sayfada oturum aç var tıklayıp tc yazın
3.sonra fakülte seçin diyor ordan en alta sınav sorulaı var oraya tıklayın
4.bölüm seçin yerinde ise yıllar var yıl seçin
5.sonra ders seçin kısmına geçin orda sorular ara sınav yıl sonu ve bütünleme sorları var kolay gelsin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri