http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?t=33425&highlight=s%FDnav+sorular%FD
pardon buraya tıkla ıstedgnı bulabılrsın
pardon buraya tıkla ıstedgnı bulabılrsın
arkadaşlar verdiğiniz linki açtım orada yönetici tuğba hocam e öğrenme nin linkini vermiş orda sadece yılsonu sınav sorularıvar.bana şuan vize soruları lazım....ayrıca samelif arkadaşım bende yardımcı kitaptan çalışıyorum ama elimizde çıkmış soru örneği olsa fenamı olur sende yararlanmazmısın ayrıca panikte olmuyoruz ben bu yıla kadar direk geçtim notlarımda çok yüksek olarak ...yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler......
selam gizem arkadaşım verdiğin bilgilere teşekkür ....şu dosya işi okadar zamanımı alıyoki bide uygulama öğrt elde yazcanız dedi ....ders çalışmaya az zaman kaldığı için en azından elimde çıkmış soru örneği olursa iyi olur diye düşünmüştüm sen içimi rahatlattın fen ve mat dan korkuyodum benım matla aram hiç iyi değildir kib....teşkürrrr
arkadaşalar
1. googleye aöf e öğrenme portalı yazın
2.açılan sayfada oturum aç var tıklayıp tc yazın
3.sonra fakülte seçin diyor ordan en alta sınav sorulaı var oraya tıklayın
4.bölüm seçin yerinde ise yıllar var yıl seçin
5.sonra ders seçin kısmına geçin orda sorular ara sınav yıl sonu ve bütünleme sorları var kolay gelsin
1. googleye aöf e öğrenme portalı yazın
2.açılan sayfada oturum aç var tıklayıp tc yazın
3.sonra fakülte seçin diyor ordan en alta sınav sorulaı var oraya tıklayın
4.bölüm seçin yerinde ise yıllar var yıl seçin
5.sonra ders seçin kısmına geçin orda sorular ara sınav yıl sonu ve bütünleme sorları var kolay gelsin