İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

AÇiklandi sonuÇlar

oynatmaya az kaldı
nimetim nerde
ah bu meb yüzünden Çıldıracağım
serra_ şunu yazdı:
o zaman düğün masraflarınız benden 😀
koskoca bakan iç güveysi giderim artık benide bir ile milli eğitim müdürü falan yapar🙂
ya arkadaşlar bi ara sayfa açılmıyordu şimdi açılıyo ama hep eski sayfa çıkıyo. off aman ya içim şişti yaaaaa
''ATAMALAR Atamalar ile ilgili tüm görüş düşüncencelerinizi yazabilirsiniz...''

bence herkes TÜM görüş ve düşüncelerini yazmıyor😀
hangi sayfayı tıklıyorsunuz arkadaşlar
arkadaslar ne zaman acıklancak bılen varmı bızımı kandırıyolar
beklemekten bı delı olcaz ya
memurlar netdeki sayfayı bulamadım linkini yollarmısınız arkadaşlar takip eden varmı
aveadan mesaj geldi mi size T.C. nizi 5757ye gönderin sonuçlar hemen gelsin diye...
örtmen şunu yazdı:
ya arkadaşlar bi ara sayfa açılmıyordu şimdi açılıyo ama hep eski sayfa çıkıyo. off aman ya içim şişti yaaaaa
hocam benim her tarafım şişiti :110103_aphextwinz_p
artık bugün yayınlanmaz ya bu saatten sonra beklemek boş bence
smra şunu yazdı:
aveadan mesaj geldi mi size T.C. nizi 5757ye gönderin sonuçlar hemen gelsin diye...
bana geldi yaptım ama tc no kayıtlı değil diye mesaj geldi
bence yakında açıklayacaklar çünkü geçen seferki atamada sonuçlarında sonuçlar açıklandığında sonuç sayfasını istediğimde hata veriyodu aynı hatayı veriyo. sistemde yükleme var sanırım. yani umarım öyledir. zaten biraz daha gecikirse gerek kalmayacak sanırım. çalışacak öğretmen bulmakta baya problem yaşayacaklar😀
bugün içinde acıklanır herhalde de ne zaman öldüm ya açım bide off offf.ssaassrrre
arkadaşlar memur netti takip ediyonuz mu sözde biri aramış 47 ye kadar atandı demişler.bilginiz var mı
arkadaşlar daha önceki bir atamadada akşam saatlerinde yayınlamışlar bence bu akşam mutlaka açıklanacaktır
ataaaa beniii .öptüm seni seni.. çok istedim deliiii gibiiii🙂)))

artık şarkılar da çare değil derdimee.....
tüm komşular artık aramaya korkuyolar kapıya geliyolar.. millete akşama sesim çıkmazsa bilinki atanmadım dedim. millet beni atanamadım zannediyooo.... inşallah atanırım ya tansiyonum çıktı şekerim düştü yaaa

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.