AÇiklandi sonuÇlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deniz34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
oynatmaya az kaldı
nimetim nerde
ah bu meb yüzünden Çıldıracağım

ya arkadaşlar bi ara sayfa açılmıyordu şimdi açılıyo ama hep eski sayfa çıkıyo. off aman ya içim şişti yaaaaa

''ATAMALAR Atamalar ile ilgili tüm görüş düşüncencelerinizi yazabilirsiniz...''

bence herkes TÜM görüş ve düşüncelerini yazmıyor:D

hangi sayfayı tıklıyorsunuz arkadaşlar

arkadaslar ne zaman acıklancak bılen varmı bızımı kandırıyolar
beklemekten bı delı olcaz ya

memurlar netdeki sayfayı bulamadım linkini yollarmısınız arkadaşlar takip eden varmı

aveadan mesaj geldi mi size T.C. nizi 5757ye gönderin sonuçlar hemen gelsin diye...

hala aynı yaa :'( bugün geçmek bilmioooo

artık bugün yayınlanmaz ya bu saatten sonra beklemek boş bence

bence yakında açıklayacaklar çünkü geçen seferki atamada sonuçlarında sonuçlar açıklandığında sonuç sayfasını istediğimde hata veriyodu aynı hatayı veriyo. sistemde yükleme var sanırım. yani umarım öyledir. zaten biraz daha gecikirse gerek kalmayacak sanırım. çalışacak öğretmen bulmakta baya problem yaşayacaklar:D

bugün içinde acıklanır herhalde de ne zaman öldüm ya açım bide off offf.ssaassrrre

hadi yaaaaaaaaaaaa....

arkadaşlar memur netti takip ediyonuz mu sözde biri aramış 47 ye kadar atandı demişler.bilginiz var mı

arkadaşlar daha önceki bir atamadada akşam saatlerinde yayınlamışlar bence bu akşam mutlaka açıklanacaktır

ataaaa beniii .öptüm seni seni.. çok istedim deliiii gibiiii:))))

artık şarkılar da çare değil derdimee.....

tüm komşular artık aramaya korkuyolar kapıya geliyolar.. millete akşama sesim çıkmazsa bilinki atanmadım dedim. millet beni atanamadım zannediyooo.... inşallah atanırım ya tansiyonum çıktı şekerim düştü yaaa

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri