888 tane okul öncesi öğretmeni atanacak..CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN

Puanım 79,729 öncelikle Eskişehir yazıcam arkadaşımında 79.600 o da Eskişehir yazacak.

Siz Eylül atamasında neden kadrolu atanamadınız. Puanınız yüksek çünkü

iyi akşamlar arkadaşlar, benim puanım da 73,537 bursa ve çevresi illeri yazıcam, özellikle bursa düşünen arkadaşlar var mı ve puanları kaç paylaşırlarsa sevinirim..

İStediğim yerlerde kadrolu çok az açılmıştı istemediğim yere gitmektense istediğim yerde sözleşmeli çalışırım dedim.Nasıl olsa kadroya geçerim şimdi olmazsa bi dahakine.

ne güzel puanlarınız war allah bizede nasip eder inş.

benımde 72.800 kadıkoy ve cıvarı bakıncam inş.. umdugum gibi olur şu 20 gün bi hayırlısıyla gecse offf

yazılanları okuyunca kendimden utandım.evliyim 21 i işaretleyemem diyenler falan var.bende evliyim mart atamasında doğuda bir köye gittim.suyu olmayan bir köye.bidonlarla su tasıyorum.odunumu kırıyorum.sobamı yakıyorum.daha 1 yıllık evliyim.ve eşimden ayrıyım.bu memleketin her tarafı bizim.orda gorev yaparım burda gorev yaparım diye bişey olmamalı bence.şimdi kadro istemek benim ve benim gibi arkadasların hakkı diye düşünüyorum.ama hiç doğuda gorev yapmadan evinin yanındaki okula atanmak isteyen ve sözleşmeli olarak çalışanlara laf edenler elinizi vicdanınıza koyun.bir gun doğuya atanırsanız o zaman bizleri anlarsınız.sözleşmeli olarak atanmakla iş bitmiyor.sözleşmelisiniz diye milli eğitimden surekli laf duyuyorsunuz.eminim benim gibi cok arkadasım vardır.buldunuzda bunuyorsunuz demeyin.uzaktan davulun sesi hoş geliyor.atandıgınızda sizide göreceğiz.bizim kadar sabredebilecekmisiniz bakalım

benim puanımda 73,156 ve istanbul yazacagıjm cünkü eşim istanbulda pendik öncelikli olarak

:( nazlı arkadaşım benimde puanım 74,267 esk. düşünüyordum ama pek şansım yok gibi. neyse napalım hayırlısı...

benimde puanım 73.336 ankara olsun çok isterdim ama batıda sanşım yok gibi bu atamada puanı yüksek olan arkadaşlar için hayırlı olsun ankara,izimir kocaeli çok alıyor

ben de bursa istiyoruuuuuuum ama ne yazıkki istemekle kalıyoruz, koskoca il 5 kişi alıyo şaka gibi...

arkadaşlar sıralamalar belli olur mu nereden öğrenebiliriz yardımcı olursanız sevinirim

:( nazlı arkadaşım benimde puanım 74,267 esk. düşünüyordum ama pek şansım yok gibi. neyse napalım hayırlısı...

Ben kendimi de pek şanslı görmüyorum çünkü benden yüksek alan 84,81,80 3 kişi biliyorum kadrolu yazacak.Hayırlısı olsun.

ben de bursa istiyoruuuuuuum ama ne yazıkki istemekle kalıyoruz, koskoca il 5 kişi alıyo şaka gibi...

ben de istiyordum, ama sanırım imkansız. benim puanım 72, ama bursadan bir arkadaşım 77 puanla orasını yazacağını söyledi, gerçi ilden de vardır yüksek puanlar, çecresindeki illerden falan, mesela bilecik hiç almıyor, sakarya da 0 oralardan da kayma olur. sanırım urfa da çok şans olur, okullar iyi seçilirse. alan bazında sıralama açıklansa çok güzel olurdu, nerelerde olduğumuzu bilirdik...

arkadaşlar sayfa sözleşmelilere açılmıyor tercih yapamıyorumm sizde baktınızmı lütfen bi bakan varsa yazsın niye böle oldu hani sözleşmelilerde yapacaktı tercih???????

bi hevesle açtım 2009/2de sözleşmeli atamanız yapıldığından hakkınız bulunmamaktadır diyor ne yapmaya çalışıyolar yaa:(

Bu da kadrolu almamamları için bir oyun işte.Güya sözleşmeliler de başvuruyordu.Neden ilk atananla sonraki atananları ayırdılar öyleyse.Böyle olursa yine 700 yer boş kalacak.Hatta hepsi boş kalacak,çünkü 10000alımdaki sözleşmeliler yerlerinden memnun.neden doğuya gitsinlerki...

ya ben ilk atanan sözleşmeliler başvurur sanıyodum.....10binde gidenlere nasıl sayfa açılıyo...hala aklım almış değil ya....daha onlar 2 ay oldu atanalı hemen nasıl kadro verirler...ilk atananlara haksızlık değilmi.....umarım adalet yerini bulur.....hem 10binde atananlarda 70 puanlı varmı bakalım.....nasıl iş yapıyor bu devlet ya....

Arkadaşlar bursada hangi okullar açık acaba biri yazabilirmi? Birde sözleşmeli çalışanlara kendi okulları görünüyormu?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri