60 saatlik kursa HAYIR!madem ihtiyaç var bizi atasınlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semoş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
bu ne yaa allah aşkına atama kağıtlarında 1. öncelik denen bişey var............. örneğin sınıfçı 80 alsa biz 40 bile alsak bizi atamaları lazım kanun var hukuk var aksi mümkün değil ki rahat olun......alım olacaksa bizi bitirmeleri gereeekk

Arkadaşlar bikaç hafta önceden vermiştim danıştay2. daire Esas No:2009/4055 Başkan:A.çetin zöngör, Üye:Ahmet Başpınar,Üye:Sin2an Tunca,Üye:Günay Erden,Üye:Nilgün İpek alınan karara göre ücretli öğretmenlik 2009-2010 yılı için durdurulmuştur ve;MEB Genel Müdürlüğü Sayı:B.08.0.PGM.0.23.01.04.56-52/4153 07-01-2008 tarihli yürürlülükte Remzi İnanlı sınıf öğretmenleri okul öncesi branşına AATTTAAAANNNAAAMMMAAAAAZZZZ......
arkadaşım bu bilgi gerçekse neden hala ücretli alıyorlar bu yazı geçen seneki usta öğreticilikle ilgili olmasın ama 2009 2010 yazıyo kafam karıştı.link falan yokmu bi okusak.eğer böyleyse hemen geçen seneki gibi bi alım yaparlar ve herkes atanır.Allahım inşallah ya yeter artık herkes hakkını alsın.sınav kaldıracak halim kalmadı yaaa

eşi hakim olan arkadaşım hadi başı çek davayı nasıl açacagız toplumu bireyselmi yada yürütmeyi durdurmanın başka acil bir yolu varmı eşiniz hangi konularda yardımcı olur lütfen detaylı bilgi sonrada harekete geçelim

elfida hocam tamda insanına link atarmısın filan demişsiniz.Çok uğraşmama rağmen yazıyı buraya kopyalayamadım.kes-yapıştır olmuyo nedense.Yinede tarihi girip alınan kararlara bakarsanız meb sayfasından direkt çıkıyo. Karar 2009-2010 eğt.öğrt. yılı için zaten belirtilmiş.Ondan önce yine yazmıştım sınıfçıların bizim bölüme atanamama kararı var.o kararı da link olarak değil ama sayı no yazmıştım.

Bu arada arkadaşlar kimse kalmıcak herkes atancak gibi görünüyo,nasılsa üç-beş günah keçisi seçilip cezalandırıldı.En gariban en arkası zayıf bikaç kişi seçildi gerisi aramızda.Onlarda çıksa herkes gider ataması puana bile bakılmadan yapılırdı.

bu arada ücretliler ders çalışmak için işi bırakmışlar meb kara kara düşünüyormuş ne yapacağız diye ooooooohhhhhhhhh olsun inşallah bir çare bulamayıp 70000 atama yaparlar

inşallah hocam bende öyle düşünüyorum.bugün kpss nin iptalinden sonra ücretlilerde geri çekilme olmuş bende öğrendim .çok seviniyorum.aslında şimdi mail ve sesimizi duyurma zamanı hadi nerdesiniz eski mail adreslerini güncelleyin başlıyalım.begüm hocammmmmmm nerdesin yoruldun mu?

inşallah hocam bende öyle düşünüyorum.bugün kpss nin iptalinden sonra ücretlilerde geri çekilme olmuş bende öğrendim .çok seviniyorum.aslında şimdi mail ve sesimizi duyurma zamanı hadi nerdesiniz eski mail adreslerini güncelleyin başlıyalım.begüm hocammmmmmm nerdesin yoruldun mu?

evet arkadaşlar güncelleyelim adresleri mail atalım

nimette öğretmen açığımız yok diye boş boş konuşsun bakalım n epişkin kadınya göz göre göre yalan sölüyo ADİİİİİİİ

arkadaşlar sınıfcıları ytakmayın bılee..kadrolu atamayamazlar...bıraz akıllıysalar özel eğitim onlara 1 aylık kurs veriyo onlara gıderler...2 katı para kazanırlarr.....ne işleri varr ücretliideee...

Evet doga35 öğretmenim.Ben de diyorum ki; sınıfçıların dışardan aldığı derslerin kitabını yazacak kadar okumadıkmı biz,4 sene dile kolay.Ben sınıf tekrarı bile yaptım.İyice pekişti.... :) Sınıfçılar herbi koldan elimizdeki fırsatları alsınlar.Biz bi takıldık sözleşmelide olsa atanalım.Dimyata pirince giderken elimizdeki imtiyazlardan oluyoruz.Sözüm bi size değil,sizin aracılığınızla tüm branştaş arkadaşlarıma.

nimet işine geldiği gibi borusunu öttürüyor.burda öttürsün öbür dünyada ne olcak onu bilmem

arkadaşlar davayı nasıl açabiiriz hep birlikte yapalım..Biri yardım etsin bilen yok mu lütfenn ya geçtim sınıfçıların ok önc. olmasından normal ev hanımı bile ücretli çalışmaya başlamış annem söyledi ne bu yaa..Ne statümüz kaldı çocuk oyuncağı yaptılar bi akraba uzaktan ücretli çalışmaya başlamışş..sinirlerim bozuldu hakkımız gidiyo niye kimse bişey demiyo ya da boşa konuşuluyo??bu şekilde atanmak hayal olurr ücretli nasıl olsa alınıyor farkında mısınız bırakın öbür tarafta alma işini önce hakkımızı arayalım olmazsa kalsın öbür tarafa..Avukat tanıdınız yok mu sayın forum yöneticisi bizim adımıza sizde yardımcı olsanızz??

benim psikolojim çok bozuluyo neden böyle oluyo neden bukadar emek nerelerde...... atanamazsam içimde hep bu ukteyle bu gerginliklemi yaşayacağım artık takatim kalmadı ipe sapagelmez insanlar kaç puan aldın atanamadınmı soruları beni yıldırıyor.neolcak bilmiyorum allah sonumuzu hayretsin

hep birlik olalım diyoruz ama hanni millet?3-5 kişinin tamam açalım davayı demesiyle olmuyor hep birlik olmalıyız bir elin nesi var 100 elin sesi var misali.açıkçası davayı açsak bile baksanıza savcıyı bile susturdu bu adamlar:(sonuç ne olur bilen birirnin bizi aydınlatması lazım ben öyle düşünüyorum herkesin sinirleri altüst olmuş.bilmiyorum ama ağırıma gidiyor heleki benim netimden az ne çıkarıp geçen yıl atanan arkadaşın bile aman bu kolay sorularıda yapıp atanamıyorsunuz demesi beni çıldırtıyor.......

hep birlik olalım diyoruz ama hanni millet?3-5 kişinin tamam açalım davayı demesiyle olmuyor hep birlik olmalıyız bir elin nesi var 100 elin sesi var misali.açıkçası davayı açsak bile baksanıza savcıyı bile susturdu bu adamlar:(sonuç ne olur bilen birirnin bizi aydınlatması lazım ben öyle düşünüyorum herkesin sinirleri altüst olmuş.bilmiyorum ama ağırıma gidiyor heleki benim netimden az ne çıkarıp geçen yıl atanan arkadaşın bile aman bu kolay sorularıda yapıp atanamıyorsunuz demesi beni çıldırtıyor.......

dava açılsa bile bu davanın sonuçlanması 2-3 yılı bulur.. öyle kısa bir süreçte sonuçlanmaz yani davalar :(((

bu da işimize yarar mı bence yaramaz zaman aşımına uğrarız:)

destek arkadaşlar ....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri