bu ne yaa allah aşkına atama kağıtlarında 1. öncelik denen bişey var............. örneğin sınıfçı 80 alsa biz 40 bile alsak bizi atamaları lazım kanun var hukuk var aksi mümkün değil ki rahat olun......alım olacaksa bizi bitirmeleri gereeekk
arkadaşım bu bilgi gerçekse neden hala ücretli alıyorlar bu yazı geçen seneki usta öğreticilikle ilgili olmasın ama 2009 2010 yazıyo kafam karıştı.link falan yokmu bi okusak.eğer böyleyse hemen geçen seneki gibi bi alım yaparlar ve herkes atanır.Allahım inşallah ya yeter artık herkes hakkını alsın.sınav kaldıracak halim kalmadı yaaaArkadaşlar bikaç hafta önceden vermiştim danıştay2. daire Esas No:2009/4055 Başkan:A.çetin zöngör, Üye:Ahmet Başpınar,Üye:Sin2an Tunca,Üye:Günay Erden,Üye:Nilgün İpek alınan karara göre ücretli öğretmenlik 2009-2010 yılı için durdurulmuştur ve;MEB Genel Müdürlüğü Sayı:B.08.0.PGM.0.23.01.04.56-52/4153 07-01-2008 tarihli yürürlülükte Remzi İnanlı sınıf öğretmenleri okul öncesi branşına AATTTAAAANNNAAAMMMAAAAAZZZZ......
inşallah hocam bende öyle düşünüyorum.bugün kpss nin iptalinden sonra ücretlilerde geri çekilme olmuş bende öğrendim .çok seviniyorum.aslında şimdi mail ve sesimizi duyurma zamanı hadi nerdesiniz eski mail adreslerini güncelleyin başlıyalım.begüm hocammmmmmm nerdesin yoruldun mu?
evet arkadaşlar güncelleyelim adresleri mail atalım
hep birlik olalım diyoruz ama hanni millet?3-5 kişinin tamam açalım davayı demesiyle olmuyor hep birlik olmalıyız bir elin nesi var 100 elin sesi var misali.açıkçası davayı açsak bile baksanıza savcıyı bile susturdu bu adamlarsonuç ne olur bilen birirnin bizi aydınlatması lazım ben öyle düşünüyorum herkesin sinirleri altüst olmuş.bilmiyorum ama ağırıma gidiyor heleki benim netimden az ne çıkarıp geçen yıl atanan arkadaşın bile aman bu kolay sorularıda yapıp atanamıyorsunuz demesi beni çıldırtıyor.......
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!