5000 Kadro İstiyoruz

Okul Öncesi Öğretmenlerine açılan kontenjaların yetersiz olduğunu düşünüyorum. Artık emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz.5000 kadro istiyoruz.
Burcu KURANEL

İlkay ArkadaŞa Kesİnlİkle Katiliyorum Herkes UstaÖĞretİcİlİĞİ Biraksa Bİz 60 Puanla Bİle Alirlar.yetkİlİler LÜtfen Duyn Sesİmİzİ GeleceĞİn Bİrer Bİreylerİ Olacak Çocuklarimiza Verİmlİ EĞİtİmlİ ÖĞretmenlerle YetİŞmesİ Dururken Neden HerŞeyİn Ucuzunz KaÇiliyo Anlamiyorum Çİler Ayvaz

okul öncesi eğitim şart geleceğe güvenle bakan emeğinin hakkının verildiği kadrolu öğretmenler istiyoruz.5000 kadro istiyoruzzzzzzzzzzzz

Lütfen artık emeğe saygı istiyoruz bu bizim en doğal hakkımız .öğretmen muamelesi görmek istiyoruz,bunun için 5000 kadro diyorum... ÇİĞDEM TANRIVERDİ

usta öğretici olmak için değil öğretmen olmak için 4 sene okuduk bu kampanyayı başlattığınız için teşekkürler.... Sinem Altaş

emeklerimizin karşılığını istiyoruz , 5000 kadro istiyoruz . nurdan filiz

Eğitimin niteliğinin,kalitesinin artması ve sağlıklı bireylerin yetişmesi için,özellikle üniversite mezunları için 5000 kadro...
Canan KOÇ

ben usta öğretici olmak için 4 yıl okumadım.. diğer branşlarda böle uygulama yok. bize haksızlık. en azından sözleşmeli olmalıyız. sınıflara 7 bin verililiyorsa bize 5000 az bile. 7 çok geç demesini iyi biliyorsunuz.. nur

en fazla ücretli öğretmen bizim alanda çalışıyor ve biz sessiz kaldıkça bu durum değişmeyecek herkes halinden memnun nasıl olsa diyecekler

4 sene emek verdık unıversıteyı bıtırdık calısma heycanı ıle goreve baslamayı beklerken KPSS engelıne takılıyoruz.. bu yapılan haksızlık 5000 kadro istiyoruz bu bile yeterli degil bunu herkes bılıyor.. artık hakkımız yensın ıstemıyorum. Ayça MİLDAN

evet arkadaşlar malesef bölüm olarak hak ettiğimiz değeri göremiyoruz.Türkiye de hiç bir bölümde lise mezunları çalışamazken okulöncesi öğretmenliği yapanların çoğu lise mezunu lisans mezunu birçok arkadaşımız varken ne yazık ki bu durumla karşı karşıyayız.ama artık bitsin hiç birşey düşünmeden rahat rahat mesleğimizi yapalım.okuduğumuz 4 yıl ve daha sonra ki yılların boşa geçmesini istemiyoruz.eğitimde kalite istiyorsanız kafası rahat öğretmenler oluşturn ve kadro verin.

BİTLİS ten GAMZE DEĞNEK

5000 kadro kampanyasını yürekten destekliyorum.

İhtiyacın bu denli fazla olduğu bu bölümde yığılmaların azalması,her şeyden önemliside eğitimin kalitesi adına fakülte mezunlarının küçümsenmeden çalışmaları için bu kampanyayı yürekten destekliyorum...

Evet 5000 kadro istiyoruz.
Okul öncesi eğitimin de mecburi eğitime dahil olmasını istiyoruz.
Fadime Özge

[herkese selamlar. her yerde okulöncesinin önemi anlatılırken neden kalite ve öğretmenlerin psikolojik durumları düşünülmüyor.ben bir usta öğreticiyim ve kendimi ne ile nitelendireceğimi bilmiyorum. çocuklar bize okulda öyleyse ustam desin ne dersiniz. bilimsel delillilerle kanıtlanan %70 okulöncesindeyken lütfen okulöncesine önem verilsin.öğretmenler kendilerini değersiz hissedip eğitimin kalitesi düşmesin okluöncesi eğitim öğretmeni demek istiyorum artık gururla okulöncesi usta öğreticiyim demek bana ve eminim ki bütün arkadaşlarıma dokunuyor.
Bilge KIRMACI

herkese selamlar. okulöncesi eğitimin önemi her yerde sürekli anlatılıyor. Zorunlu olması planlanıyor. Öğrenciler tek tek dolaşılıp evlerinden alınarak okula getiriliyor. peki soruyorum size bu çocukları kim yetiştirecek.Lise mezunu Usta öğreticiler mi? yoksa 4 çalışıp diploma sahibi olan benim gibi usta öğreticiler mi? hiçbir sosyal hakkı olmayan az paraya çalışan, eve geldiğinde ders çalışıp ihtiyacın altındaki alımlara ulaşmaya çalışan ustalar mı? Ben sevdiğim mesleği kimliğimle onurumla yapmak istiyorum. Onun için açıkla orantılı alım istiyoruz.bu emin olun ki 5000 den yukarı olmalıdır. açık çok mecburi eğitimle bu oran katlanacak. biz emeğimiz ve hakkımız olanı istiyoruz.Bilge Kırmacı

bunca yıldır okul öncesi eğitim şart,zorunlu olmalı kesinlikle her çocuk okul öncesi eğitim almalı diyoruz. bunun için hemen hemen her üniversitede okul öncesi öğretmenliği,çocuk gelişimi vb bölümler açılıyor.önce öss
denen malumunuz sınava giriyoruz.3,5 saat ter döküp büyük
ümitle ve azimle soruları çözüyoruz.sonra heyecanına yenilmeyen,
çalışanlar arasından sınavı kazanıyoruz ve üniversite macerası
başlıyor.bi yığın emek,masraf,bazen hasretlerle,uykusuz gecelerle
4 yıl bitiyor ama bu da yetmiyor.neden???? verilen eğitimin sanırım
yetersiz olduğunu düşünen zihniyetler aaaa 4 yıl okumakla öğretmen mi olunur
diye düşünüdükleri için önümüze KPSS denen başbelası bi sınavı
çıkarıyorlar ve buyrun siz okul öncesi öğretmenliğini bitirdiniz ama
bunun yanında mutlaka anayasa,coğrafya,tarih,türkçe,matematik bilmeniz gerek haaaaa bunlar da yetmez rehberlik,ölçme değerlendirme,program geliştirme,gelişim ve daha bi çok dersleri de bilmeniz gerek.çünkü siz alanınızda görmüş olduğunuz eğitim+bu derslerle anca öğretmen olmaya ADAY insanlarsınız diye düşünüyo birileri.yine o birileri bizi süper sanıp 2 saatte 120 soruyu(ferman gibi olsada)çözebilirsiniz yetmedi o kadar stres 2.5 saat aradan sonra 2.5 saatlik bi 120 soru daha hazırlayıp ki stres hat safhada bunu da çözün bakalım deyip ve -bu soruları da kim hazırlıyo bilmiyorum ama kendide kesinlikle sorular gibi garip bi insandır kanaatindeyim -bizi bi makineye benzetip HHAAAHAHAA BU SORULARI ÇÖZÜN BAKALIM ÇÖZEMEZSENİZ ÖĞRETMEN SEÇİLEMİYOSUNUZ diye gülüp insanların senelerce emeğiyle,maddi manevi her yönden hırpalayarak üstüne bi de bu sorularla dalga geçer gibi HAK yiyerek yaşamaya çalışan bu insanların gözünde MALESEF hiç bi kıymetimiz yok ki!!!!!!!
5000 10000 100000 kadro istesekte bizi kadroya almamak için ellerinden ne geliyorsa yaparlar. KPSS biter kazanırız YETMEDİİİİİİİİ bunu kazanmakla da iş bitmiyo deyip mutlaka bişey daha bulurlar.yüce meb önce şu zihniyetinizi değiştirin sonra eğitim sistemini.bi silkelenip önce kendinize bakın sonra seçtiğiniz insanların kalitesine bakın. fark o zaman anlaşılır.bizden her alanda üstün başarı gösterip bi yerlere gelmemizi istiyorsunuz ve resmen seçmeceeee bunlar diyorsunuz sizin elinizde sadece sorumlu olduğunuz 1 alan var daha siz bu tek alanda başarı sağlayamıyorsunuz.
evet okul öncesi eğitim şart çünkü bu minicik ama kocaman yürekli çocuklar büyüdükleri zaman sizi örnek almamalı.demokratik ve insana değer veren yeni bir nesil yetişmeli,yetiştirmeli...

Esra Denlier

herkesin hakettiği yere gelmesi, çocuklarımızın başarılı yarına umutla bakan bir eğitim almaları için 5000 kadroya bende destek veriyorum.5000 KADRO İSTİYORUZ.Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar. Keziban Emre (Okulöncesi Öğretmeni)

kampanyayı sonuna kadar destekliyorum ve çalışmalarınızda yanınızda olduğumu belirtmek istiyorum...
Ayşegül Özkan

0_6 yaş çocuğun kişiliği ve gelişimi açısından en değerli hatta altın yılları neredeyse.
eğitimde gözardı edilemeyecek kadar değerli olan bu yaşları daha yeni yeni önemini kavramaya başlayan meb malesef bu yaş çocuklarının eğitimini bu konuda eğitimsiz insanların eline bırakıyor. hepimizin bildiği gibi meb okulöncesi eğitimde okullaşma oranında büyük ilerlemeler kaydetti ama inanın okul binasının çoğalması yada okula giden çocukların çoğalması olmamalı amaç. bence okul binası sayısı kadar o okulun içinin okul öncesi çocuğun eğitimi hakkında bilgisi olan eğitimli öğretmenlerle dolu olması lazım. birçok okulda
usta öğretici adı altında ek ders ücretiyle çalışan kişiler var çoğu yerde bu kişiler lise mezunu olarak görev alabiliyor.
bizler de hayatımızın en verimli yıllarını öğrencilerimize nasıl faydalı oluruz diye okumakla kendimizi geliştirmekle ugraşıyoruz sonunda ne oluyor bizim olmamız gereken yerlerde maddi nedenlerden dolayı hala çalışan emekliler , eğitimden bi haber lise mezunu ( içlerinde çocukları çok seven azda olsa onlar için bişeyler yapmaya çalışanları demiyorum ) hiç bişey yapamazsam ek dersle yarım gün çalışırım diyen insanlar var.
geçen sene atanmama 1 kişi kala atamam durdu. 3 yıldır taban puanı geçiyorum ama atama sayısı az olduğu için atanamıyorum.
3 yıl çocuk gelişimi (lise) +4 yıl okul öncesi öğretmenliği okudum. bunun yanı sıra birçok seminere öğrencilere faydalı olmak için katıldım. hayatımın en güzel yıllarını atanmayı bekleyerek geçiriyorum. artık atanıp öğrencilerimle birlikte neşeli, faydalı, eğitim öğretim geçirmek istiyorum... amaç daha fazla çocuğumuzu doğru insanlarla eğitmek olmalı buda ancak bu konuda eğitim almış kişilerle olur diye düşünüyorum
HAYATIMIN EN VERİMLİ YILLARINI EĞİTİMİNİ ALDIĞIM ÇOCUKLARIMA VERİP VATANIMA MİLLETİME HAYIRLI EVLATLAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUM...
LÜTFEN BU FIRSATI BİZE VERİN. HAKETTİĞİMİZ YERLERİ BİZE VERİN ARTIK..
OKUL ÖNCESİNDE 5000 KADRO AZDA OLSA 5000 KADRO İSTİYORUM.

AyŞe Ayen
Anadolu Ünİversİtesİ(aÖf) Okul Öncesİ ÖĞretmenlİĞİ

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri